Kontakt

Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a)c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

In-place eller On-line meetings

Du väljer!  VARMT VÄLKOMMEN till valmöjligheter för Dig som arbetar tillsammans med mig!
 

Creative Mind Communication erbjuder hypnoterapi, hypnos, coaching & mental träning inom ledarskapsutveckling  som föreläsare, utbildare & hypnoterapeut, mentor och coach, centralt i Varberg i min lokal PURPLE PLACE hos Varbergs Kiropraktik, On-line meetings där du befinner dig eller anlitat på uppdrag hos dig som uppdragsgivare

Creative Mind Communication - Purple Place - centralt i sta´n

Creative Mind Communication & Nenna Zetterström - in-place meetings coaching, mental träning, hypnos & ledarskapsutveckling Creative Mind Communication & Nenna Zetterström - in-place meetings coaching, mental träning, hypnos & ledarskapsutveckling

Creative Mind Commuication
Entré Varbergs Kiropraktik
Monarkvägen 1
432 41 Varberg

Att kropp och sinne är ett gemensamt system är inga nyheter! Tvärtom så är det något som man i alla tider hävdat och som vi mer och mer förstår idag! När din kropp ger dig tecken, genom olika smärtsignaler, på att allt inte är riktigt så bra som det skulle kunna vara med dig, då kan det vara en mental blockering som ligger bakom som kan ge fysiska symtom. Av den anledningen kan det vara oerhört värdefullt att arbeta med hela dig, både din kropp och dina mentala processer, för att få balans och ta ett helhetsgrepp om ditt välmående och hälsa!

Anrika Varbergs Kiropraktik satsar på just helhetsbegreppet och därför känner jag stor glädje över att vara en del av det konceptet.

Hitta till Creative Mind Communication & Varbergs Kiropraktik


GPS
WGS84: N 57° 7.0584', E 12° 15.5183'
Decimal: 57.1176, 12.2586

Creative Mind Communication - On-line - via Skype/Zoom

Nenna Zetterström  - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig! - Oavsett var du befinner dig i världen finns alltid möjligheten genom online-möten Nenna Zetterström - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig! - Oavsett var du befinner dig i världen finns alltid möjligheten genom online-möten

Creative Mind Commuication
On-line meetings via din mobil, surfplatta eller datorVärlden "krymper" och tekniken gör det möjligt att
mötas oavsett avstånd

Oavsett var du, eller jag, befinner oss i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Skype/Zoom. Tidseffektivt, enkelt och lika effektivt!

Dagens teknik gör det möjligt att vi kan mötas oavsett var du, eller jag, befinner oss i Sverige eller världen. Att ha dina möten över nätet, On-line meetings, är lika verkningsfullt och effektivt som vid fysiska möten. Fördelen med att erbjuda möten via Skype och Zoom är att du kan välja det som passar dig. Många av dem som väljer Skype/Zoom-möten har tidigare träffat mig och flyttat till annan ort men vill ändå fortsätta vårt samarbete. Då är online-möten ett mycket bra alternativ! Andra, boende på andra orter, har fått rekommenderat att ta kontakt med mig via tidigare klienter, deltagare, åhörare och uppdragsgivare, eller har hittat mig på egen hand och känner att det är helt rätt att vi samarbetar och tar kontakt och väljer Skype/Zoom-möten.

Så var du än bor i Sverige, eller världen eller om du tillfälligt är på resande fot finns alltid möjligheten att vi kan mötas.

 

Oavsett var du befinner dig i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Skype/Zoom. Tidseffektivt, enkelt och lika verksamt!