Creative Mind Communication
Hypnos

"Hypnosterapi och hypnos är coaching i reafart tör djupgående och snabba resultat".

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du, som menar allvar med din önskan om en hållbar förändring i ditt liv, ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete. Därför tar jag det ett steg längre och erbjuder hypnoterapi och hypnos för dig, som väljer detta i vårt samarbete, för snabba och djupgående resultat!

Hypnos
är ett resursfyllt tillstånd, då du befinner dig i ditt undermedvetna sinne. Det är ett djupt avslappnat och behagligt tillstånd där du släpper på behovet av att hitta rationella förklaringar. Det är då du kan hitta lösningen som du tidigare trodde var olöslig, lugnet som du trodde var oupnåeligt, balansen som du känt varit så långt borta.

Hypnos innebär att du kan uppleva en inre frid och en känsla av fullkomlig närvaro och tidlöshet. Många upplever hypnos som sann inre klarhet med tillgång till svaren.

Allt fler förstår fördelarna det ger att arbeta med HELHETEN! Kropp och sinne är ett system som samverkar precis som en dator och dess program. Ibland funkar datorn inte helt optimalt och då kan det vara ett program som ligger och stör i bakgrunden. Det är likadant med kroppen och våra mentala processer! Du kan ha en mental spärr, eller ett omedvetet mönster, som ligger och stör i bakgrunden och som kanske tom hindrar dig att göra det som du vill!


Känner du att du vill ta dig själv till en ny nivå, kanske snabbare och mer djupgående än du trodde är möjligt!   

Allt fler arbetsgivare ser värdet av mental träning som stresshantering och också hypnos. Kolla vad som gäller på din arbetsplats om du kan omfattas av friskvårdsbidrag som finns via allt fler arbetsgivare.

"Hur gick hypnosen", frågar min väninna? "Bra", svarar jag.
Min väninna säger; "jag fattar inte att det funkar att ha hypnos via Skype?"
"Nej, inte jag heller svarar jag, men det funkar." Jag tror det beror på att jag har gjort hypnos några gånger, att jag snabbt blir avslappnad och känner mig trygg i det. Första gången, då på plats hos Nenna, kändes det konstigt. Att Nenna sedan efter hypnosen sa till mig att jag inte skulle tänka på hypnosen, att jag skulle släppa det, vilket jag gjorde, kändes också lite ovant. Men jag gjorde det. Jag är van vid att älta, det är en av mina falska tryggheter. Eller bearbeta saker... Därför var jag besviken efter första hypnosen att INGET hände.

Vid nästa möte med Nenna tog jag upp detta, att jag upplevde att jag inte fick ut så mycket som jag hoppats på. Jag kände inget efteråt... Vi pratade lite om detta och Nenna ställer frågan; kan det vara så att du släppt det?
Min haka föll ned!! Herregud, det var ju det som hänt. Jag hade släppt det, det fanns inget kvar att älta/bearbeta!! En helt ny känsla och en fantastisk sådan!! Och när min svägerska nu i midsommar bad mig berätta om hypnosen, förklarar jag att jag inte ens minns vad det var hypnosen gällde!! Och detta med en god magkänsla och en känsla av att vara tillfreds att inte minnas. Jag har ju släppt det!
TACK Nenna Zetterström, du är fantastisk!
// Catarina

Kundreferens: "Jag har gått på samtal och hypnos hos Nenna Zetterström i lite mer än ett halvår och det har under den här tiden skett stora förändringar i mitt liv och i min livskvalitet! Nenna är fantastisk på att möte upp mig som person och arbeta utifrån den jag är och där jag befinner mig i livet. Jag är så glad att jag valde Nenna när jag sökte bland personer att vända mig till för hon har verkligen hjälp mig utifrån vad som behövdes för att just jag ska må bra, bortom föreställningar, normer och invanda mönster kring livet. Hon har hjälpt mig att lämna mina föreställningar om vem jag är och vad jag ska göra i livet och det är som att murar har sprängts och jag känner mig äntligen trygg, lugn och att jag är mig själv och äntligen lever mitt liv! Varje gång jag har varit hos Nenna har jag lämnat med ny kraft, ny förståelse och nya positiva känslor om livet. Tusen tack Nenna! " Sara RN
...innehållet är oändligt…
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! Samtidigt som innehållet är oändligt.
Jag är så oerhört tacksam för
mötena med dig som gör att
jag kan må så bra som idag.!
Nacken som varit hemsk,
känner jag inte av alls.
Du är en Ängel!
Kramar till dig."
Jeanette
Kundreferens: ”Tack fantastiska Nenna vilken hypnossession du gav mig♥️ Känner stillhet, lugn och värme i hela kroppen, mina tårar rinner av tacksamhet All bitterhet som velat smyga sig på är som bortblåst och jag känner mig som mig själv igen , glad och ser allt positivt igen och det känns UNDERBART ♥️ TACK FANTASTISKA MÄNNISKA för att du gav mig mitt liv tillbaka!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️” L
...hittat mig själv både som person och företagare…
 
"Mitt självförtroende var i botten! Jag hade levt med stress under många år och provat det mesta för att hantera det, men inget har hjälpt. När jag tog kontakt med Nenna var jag först orolig att det här skulle vara ännu en sak som skulle läggas till listan över saker jag provat utan att komma vidare.
Redan första gången jag träffade Nenna Zetterström kände jag att det här är annorlunda! Nenna är professionell och "låter mig inte smita" eller förminska mig själv. Jag har gått hos Nenna för ledarskapsutveckling och hypnos och allting är klarare/tydligare för mig. Jag kan lättare skilja på mina och
andras känslor vilket sparar mycket energi! Tar inte på mig andras känslor. Jag har bättre självförtroende och ser människor tydligare. Jag är lugnare och mer otvungen och det har hjälpt mig i mitt företag. Jag har hittat mig själv både som person och företagare helt enkelt!"
Marie P H
Kundreferens: "Det är helt OTROLIGT! Jag har haft det här problemet sedan mellanstadiet! Jag har haft det i 40 år! Och det är BORTA!! Vi skulle ha ett oförberett prov och visste ju att jag inte pluggat och hann tänka "nu kommer blockeringen". Men den kom inte!! Jag var HELT LUGN och kunde fylla i allt! Det viktigaste är KÄNSLAN - blockeringen kom inte! Den fanns inte kvar! Det är en så häftig känsla! Det här är verkligen ett kvitto på att det funkar med hypnos! TACK Nenna Zetterström! Du är fantastisk och jag är överlycklig!" Marita
...det bästa jag gjort…
 
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort! Jag känner mig så fri!
Tack Nenna för hjälpen!" 
Carina
Kundreferens: ” En resa med mig själv jag inte trodde var möjlig… 15 år av terapi i olika former med in och utskrivning av antidepressiva läkemedel. Idag står jag starkare än någonsin. Motgångarna som bromsade mig på vägen fram till nu har varit tuffa hinder att passera. Men efter varje motgång har det vuxit fram kraft att orka mer , precis som när du går till gymmet och bygger upp dina muskler. Ju mer du tränar dem rätt desto starkare blir man men man måste göra jobbet själv, ingen gör det åt dig. Jag hade inte varit där jag är idag utan alla de människor jag får äran att ha i mitt liv. Och mitt kreativa jobb som hjälpt mig att hålla mig vid liv när tankar ångest har ätit upp mig inifrån. Tack vare en av mina fantastiska kunder fick jag ett namn till en mental coach men jag tyckte dock att jag med mina 15 år sökt mig till allt. Men allt handlar om att hitta rätt och det gjorde jag när jag klev in i Nennas rum för första gången och kände något helt annorlunda! Hon såg mig på ett sätt jag aldrig upplevt under 15 år av letande efter det liv jag är värd. Jag har tidigare tänkt att det varit dyrare än det jag kan få inom sjukvården. Men jag vågade satsa och tänkte vad är värt mest? Ett konto på banken och må dåligt eller ett lyckligt liv. För mig var det verkligheten. Och valet blev lätt. Vi har inte kommit till världen för att kämpa har jag hela tiden tänkt och så är det verkligen i livet , det formar oss utan att vi själva märker av det. Nenna fick mig att förstå att jag hamnat i beteenden och olika mönster som jag inte visste att jag levde efter. Utan att veta att dessa mönster skapats av mobbing på olika sätt, utanförskap och att aldrig fått vara den jag ville vara. Behövt placeras in i olika fack för att jag ska funka i samhället. Så tack vare denna otroliga kvinna skulle jag vilja säga att hon gett mig mitt liv tillbaka! Det kan låta konstigt men för mig är det sanningen! Efter en hypnos som jag gjorde hos Nenna rensades mycket i mitt liv bort som jag inte behöver varken bära på eller ta ansvar för längre. Jag förstår idag att jag inte haft varken verktyg eller förståelse till den förändring mentalt som jag behövde göra. Tack Nenna för att du hjälpt mig med verktygen som är värt mer än något annat! Jag önskar så av hela mitt hjärta att fler människor skulle förstå hur viktig den mentala biten är för vårt mående. Och jag vill att fler ska få den hjälp som jag fått, och hittar rätt i livet. Så tack underbara Nenna Zetterström att jag fick in dig i mitt liv. När man på drygt en månad gör mentala förändringar så inser iaf jag att inget är omöjligt om man är beredd att göra jobbet, och har rätt hjälp och förutsättningar för det. Du har tänt upp mitt ljus som varit släckt i så många år och jag lovar dig av hela mitt hjärta att det aldrig ska slockna igen! Det har du mitt ord på. Jag har sökt och sökt efter min mening med livet, tack för att du hjälpte mig att hitta den. ” Anna P
Kundutlåtande:"Livet har varit tufft. Jag har flertal gånger undrat var min plats är, vem som älskar mig och om jag ens borde fortsätta leva. Det kändes verkligen som om jag höll på att gå sönder inombords. Jag fick till mig att jag borde testa hypnos, och när jag hittade Nenna Zetterström kändes det verkligen rätt, innan jag ens hade träffat henne. När hon ringde upp mig för att boka tid ingav hon ett oerhört lugn! Mitt första möte med Nenna var både magiskt och utmattande. Med hennes hjälp fick jag löst upp energier som lagrats inombords allt för länge. Redan när jag gick utanför dörren kände jag mig som en ny människa! Jag har besökt Nenna totalt tre gånger sedan februari och vilken livsomvälvande upplevelse det har varit! De känslor min kropp förmedlar under hypnosen kan Nenna läsa direkt och hon guidar mig på ett sätt som jag nästan inte kan förklara. Mina hypnostillfällen har resulterat i att jag har slutat älta, att jag går rakryggad, är säker på mig själv och mina livsval samt att jag är på god väg att sluta bita på naglarna - något som jag gjort i över 30 år. Oerhört tacksam för Nenna och den nya vardag som hon hjälpt mig att få uppleva! Tack Nenna, önskar att ALLA människor vill och får chans att gå till dig!” Elin
Kundreferens: ”Jag är mitt i livet, men har aldrig prioriterat mitt inre utan alltid fokuserat på alla andra. Detta har gjort att jag tappat bort mig själv, min glädje, min spirituella sida - allt tryckte jag bort. När en av mina bästa vänner började hos Nenna och hon berättade vad som hände med henne – inom henne – så kände jag att detta var något för mig med. Jag har gått till traditionella psykologer men inte kommit framåt på det sätt jag önskat. Nenna är fantastisk på flera plan. Hon är en väldigt inkännande person och hon SER verkligen mig. Hon är hands on, går direkt på kärnan och ser till att vi fokuserar på det som är viktigt för mig och jobbar aktivt på detta. Hypnosen ville jag gärna testa eftersom jag var nyfiken på den. Visste inte vad den skulle innebära eller kännas, men med trygg röst så guidade Nenna mig. Hypnosen var väldigt kraftfull, men jag trodde inte att den skulle ändra något inom mig. Efter två veckor träffade jag Nenna igen och då hade redan mycket hänt inom mig. Jag hade blivit mycket lugnare inombords, tillfreds och sov bättre. Jag upplevde att en stor sten fallit. Detta håller fortfarande i sig efter 4 veckor och jag går tillbaka till upplevelserna jag hade i hypnosen och känner att jag får styrka av dem. Vill du göra skillnad i ditt eget liv, så rekommenderar jag starkt att boka in dig med Nenna Zetterström. En coachning som tar fram ditt riktiga jag!” Maria P
...så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre…
 
"Direkt efter jag varit hos
Nenna Zetterström kände jag att det fanns ett inre lugn som flöt omkring i kroppen. Det fanns en avslappning i kroppen som var härlig. 
Märkte även att min nästäppa och spända käkmuskler hade släppt! Blir inte uppstressad av småsaker längre. Det känns så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre. Tack underbara Nenna att du hjälpt mig och gett mig livet tillbaka! Och jag ser fram emot och träffa dig igen!"
Pia
Kundreferens: ”Genom din hypnos Nenna har du öppnat i mitt innersta en port, en port med så starkt ljus som återigen fyller min kropp med glädje, positivitet, förståelse och kärlek. Känner att personen jag är längst in får komma fram och ta plats! Och genom din hypnos fick jag förståelse på djupet varför det funnits ilska, rädsla och negativitet i min kropp. Den förståelsen har nu skapat ett lugn i min kropp. Lugnet gör att ljuset i min kropp är så starkt och fylls med så mycket glädje och tacksamhet att jag har svårt att sätta ord på det. Flera oberoende personer vid olika tillfällen har frågat ”vad har du gjort, du strålar!” Med djup respekt och tacksamhet från det innersta av mitt hjärta säger jag TACK NENNA!” //Liz