Creative Mind Communication
Hypnos

"Hypnosterapi och hypnos är coaching i reafart tör djupgående och snabba resultat".

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du, som menar allvar med din önskan om en hållbar förändring i ditt liv, ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete. Därför tar jag det ett steg längre och erbjuder hypnoterapi och hypnos för dig, som väljer detta i vårt samarbete, för snabba och djupgående resultat!

Hypnos
är ett resursfyllt tillstånd, då du befinner dig i ditt undermedvetna sinne. Det är ett djupt avslappnat och behagligt tillstånd där du släpper på behovet av att hitta rationella förklaringar. Det är då du kan hitta lösningen som du tidigare trodde var olöslig, lugnet som du trodde var oupnåeligt, balansen som du känt varit så långt borta.

Hypnos innebär att du kan uppleva en inre frid och en känsla av fullkomlig närvaro och tidlöshet. Många upplever hypnos som sann inre klarhet med tillgång till svaren.

Allt fler förstår fördelarna det ger att arbeta med HELHETEN! Kropp och sinne är ett system som samverkar precis som en dator och dess program. Ibland funkar datorn inte helt optimalt och då kan det vara ett program som ligger och stör i bakgrunden. Det är likadant med kroppen och våra mentala processer! Du kan ha en mental spärr, eller ett omedvetet mönster, som ligger och stör i bakgrunden och som kanske tom hindrar dig att göra det som du vill!


Känner du att du vill ta dig själv till en ny nivå, kanske snabbare och mer djupgående än du trodde är möjligt!   

Allt fler arbetsgivare ser värdet av mental träning som stresshantering och också hypnos. Kolla vad som gäller på din arbetsplats om du kan omfattas av friskvårdsbidrag som finns via allt fler arbetsgivare.

"Hur gick hypnosen", frågar min väninna? "Bra", svarar jag.
Min väninna säger; "jag fattar inte att det funkar att ha hypnos via Skype?"
"Nej, inte jag heller svarar jag, men det funkar." Jag tror det beror på att jag har gjort hypnos några gånger, att jag snabbt blir avslappnad och känner mig trygg i det. Första gången, då på plats hos Nenna, kändes det konstigt. Att Nenna sedan efter hypnosen sa till mig att jag inte skulle tänka på hypnosen, att jag skulle släppa det, vilket jag gjorde, kändes också lite ovant. Men jag gjorde det. Jag är van vid att älta, det är en av mina falska tryggheter. Eller bearbeta saker... Därför var jag besviken efter första hypnosen att INGET hände.

Vid nästa möte med Nenna tog jag upp detta, att jag upplevde att jag inte fick ut så mycket som jag hoppats på. Jag kände inget efteråt... Vi pratade lite om detta och Nenna ställer frågan; kan det vara så att du släppt det?
Min haka föll ned!! Herregud, det var ju det som hänt. Jag hade släppt det, det fanns inget kvar att älta/bearbeta!! En helt ny känsla och en fantastisk sådan!! Och när min svägerska nu i midsommar bad mig berätta om hypnosen, förklarar jag att jag inte ens minns vad det var hypnosen gällde!! Och detta med en god magkänsla och en känsla av att vara tillfreds att inte minnas. Jag har ju släppt det!
TACK Nenna Zetterström, du är fantastisk!
// Catarina

Kundreferens: "Jag har gått på samtal och hypnos hos Nenna Zetterström i lite mer än ett halvår och det har under den här tiden skett stora förändringar i mitt liv och i min livskvalitet! Nenna är fantastisk på att möte upp mig som person och arbeta utifrån den jag är och där jag befinner mig i livet. Jag är så glad att jag valde Nenna när jag sökte bland personer att vända mig till för hon har verkligen hjälp mig utifrån vad som behövdes för att just jag ska må bra, bortom föreställningar, normer och invanda mönster kring livet. Hon har hjälpt mig att lämna mina föreställningar om vem jag är och vad jag ska göra i livet och det är som att murar har sprängts och jag känner mig äntligen trygg, lugn och att jag är mig själv och äntligen lever mitt liv! Varje gång jag har varit hos Nenna har jag lämnat med ny kraft, ny förståelse och nya positiva känslor om livet. Tusen tack Nenna! " Sara RN
...innehållet är oändligt…
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! Samtidigt som innehållet är oändligt.
Jag är så oerhört tacksam för
mötena med dig som gör att
jag kan må så bra som idag.!
Nacken som varit hemsk,
känner jag inte av alls.
Du är en Ängel!
Kramar till dig."
Jeanette
...hittat mig själv både som person och företagare…
 
"Mitt självförtroende var i botten! Jag hade levt med stress under många år och provat det mesta för att hantera det, men inget har hjälpt. När jag tog kontakt med Nenna var jag först orolig att det här skulle vara ännu en sak som skulle läggas till listan över saker jag provat utan att komma vidare.
Redan första gången jag träffade Nenna Zetterström kände jag att det här är annorlunda! Nenna är professionell och "låter mig inte smita" eller förminska mig själv. Jag har gått hos Nenna för ledarskapsutveckling och hypnos och allting är klarare/tydligare för mig. Jag kan lättare skilja på mina och
andras känslor vilket sparar mycket energi! Tar inte på mig andras känslor. Jag har bättre självförtroende och ser människor tydligare. Jag är lugnare och mer otvungen och det har hjälpt mig i mitt företag. Jag har hittat mig själv både som person och företagare helt enkelt!"
Marie P H
Kundreferens: "Det är helt OTROLIGT! Jag har haft det här problemet sedan mellanstadiet! Jag har haft det i 40 år! Och det är BORTA!! Vi skulle ha ett oförberett prov och visste ju att jag inte pluggat och hann tänka "nu kommer blockeringen". Men den kom inte!! Jag var HELT LUGN och kunde fylla i allt! Det viktigaste är KÄNSLAN - blockeringen kom inte! Den fanns inte kvar! Det är en så häftig känsla! Det här är verkligen ett kvitto på att det funkar med hypnos! TACK Nenna Zetterström! Du är fantastisk och jag är överlycklig!" Marita
...det bästa jag gjort…
 
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort! Jag känner mig så fri!
Tack Nenna för hjälpen!" 
Carina
...så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre…
 
"Direkt efter jag varit hos
Nenna Zetterström kände jag att det fanns ett inre lugn som flöt omkring i kroppen. Det fanns en avslappning i kroppen som var härlig. 
Märkte även att min nästäppa och spända käkmuskler hade släppt! Blir inte uppstressad av småsaker längre. Det känns så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre. Tack underbara Nenna att du hjälpt mig och gett mig livet tillbaka! Och jag ser fram emot och träffa dig igen!"
Pia