Varmt Välkommen till

Creative Mind Communication
Program för utveckling

Ledarskap är något som berör alla människor, avsett arbetstitel, ålder eller plats i tillvaron, och i min värld handlar det om att hitta tillbaka till den du verkligen är. Den person som är trygg att stå för dina värderingar och som vet vad du vill. 

LEDARSKAPSUTVECKLING & MENTORSPROGRAM

Färdiga eller anpassade program under 3-12 månader

När dina prestationer känns som det som avgör om det är en bra eller mindre bra dag, då kan det kännas som att springa runt i ett hamsterhjul som snurrar allt fortare. Jag möter många högpresterande människor som hamnar i "göranden" och glömmer bort sitt "varande". Glädjen försvinner och allt verkar handla om do more, be more, achieve more... Livet tycks snurra allt fortare för allt fokus ligger utanför dig själv. Precis som en virvelvind känns det som att tappa kontrollen och bara följa med i den allt snabbare, snurrande vinden. Men i stormens öga, i mitten av "snurren", där är det helt stilla! Det är i mitten du kan uppleva livet, allt som sker, med större lugn, kontroll och självförtroende. Att vara i mitten av livet - varandet.

Jag kallar det här tillståndet high performance, lost in life när jag arbetar med högpresterande. Och de finns inom alla ålders- och yrkesgrupper! High performance, lost in life är också konceptet jag använder i ledarskaps- och mentorsprogrammen. 

I programmen, som pågår mellan 3-12 månder, finns färdiga moduler, ett grundkoncept att följa, eller anpassa efter dina behov. Det viktigaste i programmen är att vi arbetar med förändringsarbete utifrån fyra plan. All bestående förändring sker på fyra plan och ett av dessa plan kallar jag spirituellt. Det är inget konstigare än att ha en tro om att allt går bra. Det här har ingenting med religion att göra (som det ofta felaktigt missuppfattas som) utan det handlar om att ha en tro om att det finns något större som alla människor är en del av, något större. I min värld finns det här i alla människor oavsett om de är medvetna om det eller inte. 

En del benämner det här som det undermedvetna, magkänsla, intuition, ja, det finns många etiketter vi kan sätta på det. Det är upp till var och en att använda den benämning man är bekväm med. Själv använder jag flera benämningar.

Förändrig sker, i min värld, på fyra plan, som en ram, och när du arbetar med dig själv på dessa fyra plan sker också förändringen. Många som kommer till mig har tidigare "försökt göra" förändringsarbete på olika sätt men inte riktigt lyckats hela vägen. Det har ofta visat sig att de "försökt göra förändringar" men att de bara arbetat på ett, två eller tre plan. Förändringar har sällan genomslagskraft att vara bestående då, enligt min erfarenhet. 

 Låter det här intressant, att det resonerar sant och känns rätt för dig också, och du är redo att arbeta med hela dig, är du Varmt Välkommen att ta kontakt med mig.  


"Nenna är en underbar coach för hon känns väldigt äkta, närvarande och kunnig! Jag är jätteglad över att ha haft förmånen att bli coachad av henne och hittat
nya vägar att tänka!"   Helene

"Nenna är en proffessionell hypnoerapeut! Kunnig, lyhörd och med hjärtat på rätta stället! Jag kan varmt rekommendera henne! Hypnosen har gjort enorm skillnad i mitt liv! Tack Nenna!" MJ

"Jag har fullt förtroende för Nennas kompetens och hennes sätt att coacha och få mig att se på saker i livets alla kringel, krångligheter och mysterium. DET ÄR I VÄRLDSKLASS!!!"