Skype/Zoom

Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a) c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

Oavsett var du, eller jag, ,befinner oss i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Skype/Zoom.

On-line meetings via Skype/Zoom

Du väljer!  VARMT VÄLKOMMEN till valmöjligheter för Dig som arbetar tillsammans med mig!
Online möten oavsett var du, eller jag, befinner oss i världen. Nenna Zetterström - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig! Online möten oavsett var du, eller jag, befinner oss i världen. Nenna Zetterström - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig!

Dagens teknik gör det möjligt att vi kan mötas oavsett var du, eller jag, befinner oss i Sverige eller världen.
Att coachas över nätet, On-line meetings, är lika verkningsfullt och effektivt som vid fysiska möten. Fördelen med att erbjuda möten via Skype/Zoom är att du kan välja det som passar dig.

Många av dem som väljer Skype/Zoom-möten har tidigare träffat mig och flyttat till annan ort men vill ändå fortsätta vårt samarbete. Då är Skype/Zoom ett mycket bra alternativ!

Andra, boende på andra orter, har fått rekommenderat att ta kontakt med mig via tidigare klienter, deltagare, åhörare och uppdragsgivare, eller har själva hittat till mig och känner att det är helt rätt att vi samarbetar och väljer Skype/Zoom-möten.
Så var du än bor i Sverige, eller världen eller om du tillfälligt är på resande fot finns alltid möjligheten att vi kan mötas.

Varmt Välkommen att höra av dig om du vill veta mer och boka tid! 0739-05 24 77 & bokatid[snabel a]c-m-c.se

Världen "krymper" och tekiken gör det möjligt att

mötas och samarbeta oavsett avstånd