Kontakt

Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a)c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

In-place eller On-line meetings

Du väljer!  VARMT VÄLKOMMEN till valmöjligheter för Dig som arbetar tillsammans med mig!

Creative Mind Communication erbjuder hypnoterapi, hypnos, coaching & mental träning inom ledarskapsutveckling  som föreläsare, utbildare & hypnoterapeut, mentor och coach, centralt i Varberg hos Varbergs Kiropraktik, On-line meetings där du befinner dig eller anlitat på uppdrag hos dig som uppdragsgivare

Creative Mind Communication - In-place - centralt i sta´n

Creative Mind Commuication
Entré Varbergs Kiropraktik
Monarkvägen 1
432 41 Varberg

 
Att kropp och sinne är ett gemensamt system i dig och alla oss andra är inga nyheter! Tvärtom så är det något som man i alla tider hävdat och som vi mer och mer förstår idag! När din kropp ger dig tecken, genom olika smärtsignaler, på att allt inte är riktigt så bra som det skulle kunna vara med dig, då kan det vara en mental blockering som ligger bakom och som ger dig fysiska symtom. Därför kan det vara oerhört värdefullt att arbeta med hela dig, både din kropp och dina mentala processer, för att få balans och ta ett helhetsgrepp om ditt välmående och hälsa!

Anrika Varbergs Kiropraktik satsar på just helhetsbegreppet och därför känner jag stor glädje över att vara en del av det konceptet.

Hitta till Varbergs Kiropraktik &
Creative Mind Communication


GPS
WGS84: N 57° 7.0584', E 12° 15.5183'
Decimal: 57.1176, 12.2586

Creative Mind Communication - On-line - via ZOOM

Creative Mind Commuication
On-line meetings via din mobil, surfplatta eller dator


 
Dagens teknik gör det möjligt att vi kan mötas oavsett var du, eller jag, befinner oss i Sverige eller världen. Att coachas över nätet, On-line meetings, är lika verkningsfullt och effektivt som vid fysiska möten. Fördelen med att erbjuda möten via Zoom är att du kan välja det som passar dig. Många av dem som väljer Zoom-möten har tidigare träffat mig och flyttat till annan ort men vill ändå fortsätta vårt samarbete. Då är Zoom ett mycket bra alternativ! Andra, boende på andra orter, har fått rekommenderat att ta kontakt med mig via tidigare klienter, deltagare, åhörare och uppdragsgivare, eller har läst själva och känner att det är helt rätt att vi samarbetar och tar kontakt och väljer Zoom.

Så var du än bor i Sverige, eller världen eller om du tillfälligt är på resande fot finns alltid möjligheten att vi kan mötas.

 

Världen "krymper" och tekiken gör det möjligt att
mötas oavsett avstånd

Oavsett var du befinner dig i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Zoom. Tidseffektivt, enkelt och lika verksamt!
 

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)