Creative Mind Communication
Uppdragsanpassade kurser

"Jag rekommenderar verkligen alla att gå denna kursen för Nenna Zetterström! Mycket lärorikt, inspirerande och inte minst motiverande! 
En investering i dig själv"  Deltagare HT 2013

 

Ledarskapskurser för uppdrag och företagsanpassade 

Personligt Ledarskap steg 1,2,3

Kurserna i Personligt Ledarskap höll jag under många år och de utvecklades och växte fram genom alla deltagare jag mött i mitt arbete som ledarskapsutvecklare och mental tränare. Än i dag hör många tidigare deltagare av sig, flera år senare, och delar med sig av sina fortsatta framgångar på olika plan efter att ha använt det de lärt sig genom kurserna. Det känns extra gott i hjärtat att det mina deltagare fått med sig gjort avtryck och intryck som de tagit med sig genom livet.

Kurserna i Personligt Ledarskap valde jag att pausa under en tid för att fokusera på att skriva klart böcker och föreläsa bland annat. Nu har jag fått flera förfrågningar på de här kurserna och har därför valt att genomföra dem på uppdrag hos företag och uppdragsgivare. Längre ned på den här sidan kan du läsa mer om själva innehållet i mina kurser. Självklart innehåller kurserna väldigt mycket mer än det axplock som står i beskrivningen nedan. Dessutom anpassar jag materialet och upplägget efter respektive uppddragsgivare. Det ser jag som en självklarhet för att du som anlitar mig ska få ut mesta möjliga värde av förtroendet att anlita mig. Kurserna ges i tre steg, eller moduler, och bygger på varandra. Det innebär att deltagare behöver steg 1 för att fortsätta med steg 2 osv. 

Låter det här intressant och känns rätt ut för dig? Vill du anlita mig att hålla kurs (eller föreläsning) i Personligt Ledarskap hos din förening, din vänkrets eller ditt företag? Varmt Välkommen att höra av dig till mig! Knappen här under tar dig till sidan för förfrågningar & bokningar.


//Nenna Zetterström

 

Vad kurserna i Personligt Ledarskap steg 1,2 &3 innehåller

Kurserna ges i tre steg, eller moduler, och bygger på varandra. Det innebär att du behöver steg 1 för att fortsätta med steg 2 osv.

Kursinformation- Personlig utveckling & Personligt Ledarskap

 
Personligt Ledarskap innebär att ha en stark känsla för vem du är, vad du kan och vart du vill i ditt liv. I kursen lägger vi fokus på självkännedom och förmåga till självledarskap genom personlig utveckling med bland annat NLP som är en metod och studie inom modern kommunikation.

Under kursen går vi bland annat igenom:
• hur du använder språket och fysiologin
• vikten av att vara närvarande
• hjärnan och hur den inverkar på ditt beteende
• hur du skapar positiva övertygelser
• hur du maximerar din energinivå
• förståelse att alla lever i olika kartor
• hur du skapar bättre självförtroende
• hur du skapar bättre självkänsla
• träning av din mentala kondition
• det egna ansvaret för att Må Bra

Förutom allt detta får du förståelse för hur du själv påverkar ditt välmående genom dina tankar, dina ord, dina handlingar och dina resultat och du får grundläggande kunskaper i effektiv egenkommunikation. Du får förståelse för hur tankar, språk och beteenden fungerar och genom att vi varvar teori med övningar får du förståelse för hur du kan öka din kontroll över hur du mår, hur du kan förstå dig själv och andra bättre, enklare får fram ditt budskap och känner dig trygg med att utvidga din komfortzon.

Allt personligt ledarskap grundar sig i självkännedom. Det startar med det inre ledarskapet i dig själv, att du vet vem du är och om hur du tar ansvar för dina handlingar och därför också resultaten av hur din verklighet kommer se ut. Personligt ledarskap innebär att genom självkännedom växa som människa.

Målet är att du efter avslutad kurs själv har fått se och känna effekten av de verktyg du fått med dig och är inspirerad att själv fortsätt lyfta, stärka och hjälpa dig själv att må allt bättre i ditt Personliga Ledarskap!

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas och bättre känna dig själv, dina drivkrafter och vad som motiverar dig. Vi kommer arbeta med olika övningar och genomgångar. Kursen har vissa grundmoment och ämnen som vi går igenom. Utöver det så har innehållet i kursen inga fasta ramar utan innehållet blir vad vi gemensamt känner att vi vill och behöver arbeta med. Därför blir den här kursen vad du vill att den skall vara för dig!

Att ta dig från där du är till dit du vill komma och har roligt under tiden!

Känns det här rätt för dig också är du Varmt Välkommen att kontakta mig för mer information och offert för ditt uppdrag!
//Nenna Zetterström
Kundreferens: "Nenna, du är en fantastisk kursledare som lär ut från hjärtat och det syns att du bryr dig och du är även väldigt kunnig" Deltagare Personligt Ledarskap steg 3
Kundreferens: "Nennas kurser hjälper dig att bli medveten om dina gamla mönster. Kursen hjälper dig välja GLÄDJE!" Deltagare Personligt Ledarskap steg 3
Kundreferens: "Den här kursen ger dig de verktyg som behövs för att leva det liv du vill! Tack Nenna Zetterström!" Deltagare Personligt Ledarskap steg 3
...Rekommenderas verkligen!…
"En inspirerande, upplyftande o helt otroligt bra kurs! Rekommenderas verkligen!"  Deltagare Personligt Ledarskap 
"Den här kursen är din nyckel fram i livet! Du börjar med ett steg och då är denna kursen det första att ta! Deltagare Personligt Ledarskap 
 "Kursen ger ett lugn i att bli medveten om sig själv och samtidigt uppskatta andra!" Deltagare Personligt Ledarskap 

"Spännande kurs som ger så mycket energi! Livsviktig!" Deltagare Personligt Ledarskap 
"Värdet av denna kurs som gett den utveckling jag är i är ovärderlig!" Deltagare Personligt Ledarskap 

 "GÅ DEN! Du kommer inte att ångra dig!" Deltagare Personligt Ledarskap 
 "Mycket intressant kurs som ger insikter i hur du fungerar och det fungerar!" Deltagare Personligt Ledarskap 
Kundreferens: "Jag vill uttrycka min ENORMA TACKSAMHET över dig Nenna, allt du delar med dig av, din coaching, din vishet, av kursen, att du gav mig min rosa nyckel (verktyg för att låsa upp mitt inre). TACK NENNA! TACK, TACK, TACK ! Ser fram emot nästa kurs med nyfikenhet och glädje!" Jessica N
Kundreferens: "Vill du känna kraften och styrkan i det du lärt dig i Nennas kurs steg 1 och känna resultatet av de verktyg du fått med dig, och de du får, skall du gå steg 2 !"Deltagare Personligt Ledarskap steg 2
Kundreferens: "Jag är väldigt tacksam att jag gav mig möjligheten att delta i Nenna Zetterströms kurser! Hon håller dem på ett professionellt, underhållande och djupt sätt som går rakt in till den nivå där du är redo att utvecklas för att nå dina mål i livet. Nenna hjälper dig att hitta nycklarna till dina inre rum där du har dina skatter. Jag rekommenderar alla att ge sig möjligheten att gå Nennas kurser!" Marita Nardi Win Win Equine Team