Om Nenna

"Jag vill få människor att inse att det är full möjligt att leva med mer glädje, balans och närvaro "
Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a) c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

I min värld är det helt sant att det är fullt möjligt att leva med mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO! Tror du det också har du kommit HELT RÄTT!
 

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication LEDARSKAP & LIVSSTIL som FUNGERAR!

Min ambition är att få människor att känna att det är möjligt att leva med glädje och att det du gör gör skillnad. Jag bor på en alldeles fantastiskt vacker plats mitt på den vackra västkusten i Varberg och det är härifrån jag utgår och jag har hela Sverige och världen som flexibel arbetsplats.

Jag arbetar som Hypnoterapeut, Utbildare, Föreläsare &
Coach genom Hypnoterapi, Hypnos, Personligt Ledarskap, personlig utveckling och mental träning. Att föreläsa, coacha och inspirera till utveckling och medvetenhet är det jag brinner för och min drivkraft är glädjen i att se andra människor växa och våga. Utgångspunkten i mitt arbete är i 7M, Medvetenhet, Motivation, Mål, Mental träning och Metod, Möjlighet, Mening.
 
I mig möter du en helt vanlig människa som alla på något sätt kan känna igen sig i - en tjej som lärt sig av det som jag varit med om i livet och tagit mig igenom motgångar, som vi alla möter på något sätt, med hjälp av det jag studerat om personlig utveckling, kommunikation och ledarskap och vänt detta till medgång, framgång och tillgång.Genom det jag lär ut vet jag av egen erfarenhet att det fungerar! 

Hur vi människor fungerar och beteenden har intresseerat mig ända sedan jag var liten och därför kändes det naturligt att jag utbildade mig till både undersköterska och vidare. Men jag kände att något saknades och jag ville jobba med det friska i oss och inte förstärka sjukdomsbilder som jag upplevde det som. Genom erfarenheterna av mina yrkesval och roller inom offentlig och privat sektor, inom olika branscher som säljare, inköpare, administratör, projektledare och ledande roller, ser jag hur mitt intresse för människor och beteenden hela tiden följt mig. 
Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or

Här kan du läsa en artikel där jag delar med mig av
Three Risks Every Entrepreneur Must Take
 

Jag har alltid slukat böcker inom feelgood-området, personlig utveckling, mindfullness, redan innan det kallades så, NLP, hypnos, hypnoterapi, personligt ledarskap, mental träning och energikommunikation för att nämna några av alla de områden jag är intresserad av. Samtidigt fortsattte jag min utveckling genom många kurser och utbildningar inom de här områdena. Det har jag haft stor nytta av och när männsikor runt omkring började fråga om jag kunde hjälpa dem kändes det både naturligt och självklart. Någon var golfare och behövde verktyg att hantera stressen vid green, någon ville bryta en gamal vana, en vän ville må bra med familjen, en annan ville hitta nya sätt att hatera sitt arbete, ja det var vitt skilda områden men det gemensamma var att hitta sätt att hantera och känna kontoll i utsatta lägen, precis som de flesta av oss alla!

Det gav så positiva resultat att vänner och bekanta började skicka andra till mig, och då föddes idén, och landade känslan, att det är ju det här som är min passion! Glädjen i att se människor utvecklas och växa genom självförtrodende och självkänsla! Att hjälpa människor att våga leva det liv de vill leva helt enkelt!

I min värld är det helt sant att vi får mer, och upplever mer, av det vi lägger fokus på och för mig handlar det om att förstärka det friska - det som fungerar! Det enda sättet att leva fullt ut och ha roligt är att ta 100 % ansvar och skapa sitt eget liv. Livet är en process som pågår varje dag och du och jag sätter själva standarden för hur våra dagar ser ut och för hur vi känner.

Vidareutbildning ser jag som en självklarhet så jag utbildar mig kontinuerligt inom
personlig utveckling, ledarskap, coachingmental träninghypnos och hypnoterapi för att kunna bidra vidare. Jag är certifierad och utbildad Coach inom områdena kommunikation, ledarskap och grupprelationer med bland annat NLP Practitioner (120 poäng), Coach Practitioner (120 poäng), NLP Master Practitioner (130 poäng), Coach Master Practitioner (130 poäng) och NLP Coach Trainer (150 poäng). Jag är också certifierad energikommunikatör (150 poäng). Jag är certifierad i hypnos och utbildad hypnoterapuet SAHH & NGH (National Guild of Hypnotist) en av världens största organisationer inom hypnos.

I min värld är det helt sant att det är fullt möjligt att leva med mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO! Tror du det också har du kommit HELT RÄTT! Varmt Välkommen till Creative Mind Communication, LEDARSKAP & LIVSSTIL som FUNGERAR!


Varmt Välkommen att ta kontakt redan idag för att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

"-Men Nenna, arbetar du med det här också? Det visste jag inte! Du jobbar ju med så mycket mer än vad som står på din hemsida. Inte visste jag att kroppen och hur jag går påverkar mina tankar! Du jobbar ju med allt!"

Ja, jag har mycket större reportoar än det jag kanske går ut med, det är sant, och sant är också att jag tror på att de som behöver det jag kan bidra med, de hittar mig genom rekommendationer tex. Hur det än är så är det referenser från tidigare deltagare, åhörare, klienter och kunder som är det bestående värdet. Jag ÄLSKAR mitt arbete för jag älskar att kunna bidra till att människor mår bra. Alla vinner på det.

I min värld innebär ledarskapmycket mer än det "vanlig" ledarskapsutveckling innebär. Därför arbetar jag med ledarskap utifrån sju nivåer, och förändringsarbete på fyra plan, i alla utbildningar, mentorskap och i enskilda möten. Jag arbetar med PERSONLIGT LEDARSKAP sjupunktnoll, det ger resultat, är inspirerande och skapar trygghet, närvaro och lugn. Låter det intressant och resonerar sant för dig också?


Varmt Välkommen att kontakta mig med förfrågningar om kurser, föreläsningar och boka tider för utvecklingsarbete!

Kundreferens: "Att beskriva Nenna Zetterström med ord går nästan inte! Nenna tar dig i sin hand och vägleder dig. Nenna är för dig som tappat kompassen längs din stig. Hon för dig tryggt och säkert åter till din sanna väg här i livet. Jag har provat flertalet terapeuter, men Nenna är den som hjälpt mig på riktigt! Jag kan känna transformationen, att det skett ett skifte! Efter några sessioner med Nenna har jag lärt mig finna ett inre lugn vilket hjälper mig enormt både privat och jobbmässigt. Hypnosen är fantastisk! Du vägleds av Nenna och kan känna dig fullkomligt trygg! Resultatet är grymt! Till dig som vill ha förändring på riktigt så kan jag säga att du hittat rätt! Alla borde ha en Nenna i sitt liv!" Karin M
Kundreferens: "Direkt efter jag varit hos Nenna Zetterström kände jag att det fanns ett inre lugn som flöt omkring i kroppen. Det fanns en avslappning i kroppen som var härlig. Märkte även att min nästäppa och spända käkmuskler hade släppt! Blir inte uppstressad av småsaker längre. Det känns så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre. Tack underbara Nenna att du hjälpt mig och gett mig livet tillbaka! Och jag ser fram emot och träffa dig igen!" Pia
Kundreferens: ” En resa med mig själv jag inte trodde var möjlig… 15 år av terapi i olika former med in och utskrivning av antidepressiva läkemedel. Idag står jag starkare än någonsin. Motgångarna som bromsade mig på vägen fram till nu har varit tuffa hinder att passera. Men efter varje motgång har det vuxit fram kraft att orka mer , precis som när du går till gymmet och bygger upp dina muskler. Ju mer du tränar dem rätt desto starkare blir man men man måste göra jobbet själv, ingen gör det åt dig. Jag hade inte varit där jag är idag utan alla de människor jag får äran att ha i mitt liv. Och mitt kreativa jobb som hjälpt mig att hålla mig vid liv när tankar ångest har ätit upp mig inifrån. Tack vare en av mina fantastiska kunder fick jag ett namn till en mental coach men jag tyckte dock att jag med mina 15 år sökt mig till allt. Men allt handlar om att hitta rätt och det gjorde jag när jag klev in i Nennas rum för första gången och kände något helt annorlunda! Hon såg mig på ett sätt jag aldrig upplevt under 15 år av letande efter det liv jag är värd. Jag har tidigare tänkt att det varit dyrare än det jag kan få inom sjukvården. Men jag vågade satsa och tänkte vad är värt mest? Ett konto på banken och må dåligt eller ett lyckligt liv. För mig var det verkligheten. Och valet blev lätt. Vi har inte kommit till världen för att kämpa har jag hela tiden tänkt och så är det verkligen i livet , det formar oss utan att vi själva märker av det. Nenna fick mig att förstå att jag hamnat i beteenden och olika mönster som jag inte visste att jag levde efter. Utan att veta att dessa mönster skapats av mobbing på olika sätt, utanförskap och att aldrig fått vara den jag ville vara. Behövt placeras in i olika fack för att jag ska funka i samhället. Så tack vare denna otroliga kvinna skulle jag vilja säga att hon gett mig mitt liv tillbaka! Det kan låta konstigt men för mig är det sanningen! Efter en hypnos som jag gjorde hos Nenna rensades mycket i mitt liv bort som jag inte behöver varken bära på eller ta ansvar för längre. Jag förstår idag att jag inte haft varken verktyg eller förståelse till den förändring mentalt som jag behövde göra. Tack Nenna för att du hjälpt mig med verktygen som är värt mer än något annat! Jag önskar så av hela mitt hjärta att fler människor skulle förstå hur viktig den mentala biten är för vårt mående. Och jag vill att fler ska få den hjälp som jag fått, och hittar rätt i livet. Så tack underbara Nenna Zetterström att jag fick in dig i mitt liv. När man på drygt en månad gör mentala förändringar så inser iaf jag att inget är omöjligt om man är beredd att göra jobbet, och har rätt hjälp och förutsättningar för det. Du har tänt upp mitt ljus som varit släckt i så många år och jag lovar dig av hela mitt hjärta att det aldrig ska slockna igen! Det har du mitt ord på. Jag har sökt och sökt efter min mening med livet, tack för att du hjälpte mig att hitta den. ” Anna P
Kundreferens: ”Vi anlitade Nenna Zetterström för ett projekt och hennes föreläsning var pedagogiskt och lättförståeligt upplagd, vilket gjorde den lätt att ta till sig. Nenna var entusiasmerande både genom sitt kroppsspråk och genom att vara "här och nu" vilket gjorde det lätt att förstå och hänga med och eftermiddagen flög i väg! Tack för en trevlig och intressant föreläsning Nenna! Mycket uppskattat!” Madeleine Karlsson projektsamordnare
Kundreferens: "Fantastiska kvinna! Har aldrig tidigare träffat en människa med sådan inkänning, kunskap och underbar energi. Genom hennes vägledning, mentala träning och coaching har jag fått ett lugn och nått nivåer jag aldrig trodde jag skulle uppnå! Kan vänligt men bestämt säga att ALLA borde gå till Nenna Zetterström, för sin egen skull! Vi är värda att må bra! Mina innerligaste, varmaste och starkaste rekommendationer! //Maria A

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication
Ledarskap & Livsstil som fungerar inom idrott, privat och arbetsliv