Om Nenna

"Jag vill få människor att inse att det är full möjligt att leva med mer glädje, balans och närvaro "
Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a) c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

I min värld är det helt sant att det är fullt möjligt att leva med mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO! Tror du det också har du kommit HELT RÄTT!
 

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication LEDARSKAP & LIVSSTIL som FUNGERAR!

Min ambition är att få människor att känna att det är möjligt att leva med glädje och att det du gör gör skillnad. Jag bor på en alldeles fantastiskt vacker plats mitt på den vackra västkusten i Varberg och det är härifrån jag utgår och jag har hela Sverige och världen som flexibel arbetsplats.

Jag arbetar som Hypnoterapeut, Utbildare, Föreläsare &
Coach genom Hypnoterapi, Hypnos, Personligt Ledarskap, personlig utveckling och mental träning. Att föreläsa, coacha och inspirera till utveckling och medvetenhet är det jag brinner för och min drivkraft är glädjen i att se andra människor växa och våga. Utgångspunkten i mitt arbete är i 7M, Medvetenhet, Motivation, Mål, Mental träning och Metod, Möjlighet, Mening.
 
I mig möter du en helt vanlig människa som alla på något sätt kan känna igen sig i - en tjej som lärt sig av det som jag varit med om i livet och tagit mig igenom motgångar, som vi alla möter på något sätt, med hjälp av det jag studerat om personlig utveckling, kommunikation och ledarskap och vänt detta till medgång, framgång och tillgång.Genom det jag lär ut vet jag av egen erfarenhet att det fungerar! 

Hur vi människor fungerar och beteenden har intresseerat mig ända sedan jag var liten och därför kändes det naturligt att jag utbildade mig till både undersköterska och vidare. Men jag kände att något saknades och jag ville jobba med det friska i oss och inte förstärka sjukdomsbilder som jag upplevde det som. Genom erfarenheterna av mina yrkesval och roller inom offentlig och privat sektor, inom olika branscher som säljare, inköpare, administratör, projektledare och ledande roller, ser jag hur mitt intresse för människor och beteenden hela tiden följt mig. 
Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or

Här kan du läsa en artikel där jag delar med mig av
Three Risks Every Entrepreneur Must Take
 

Jag har alltid slukat böcker inom feelgood-området, personlig utveckling, mindfullness, redan innan det kallades så, NLP, hypnos, hypnoterapi, personligt ledarskap, mental träning och energikommunikation för att nämna några av alla de områden jag är intresserad av. Samtidigt fortsattte jag min utveckling genom många kurser och utbildningar inom de här områdena. Det har jag haft stor nytta av och när männsikor runt omkring började fråga om jag kunde hjälpa dem kändes det både naturligt och självklart. Någon var golfare och behövde verktyg att hantera stressen vid green, någon ville bryta en gamal vana, en vän ville må bra med familjen, en annan ville hitta nya sätt att hatera sitt arbete, ja det var vitt skilda områden men det gemensamma var att hitta sätt att hantera och känna kontoll i utsatta lägen, precis som de flesta av oss alla!

Det gav så positiva resultat att vänner och bekanta började skicka andra till mig, och då föddes idén, och landade känslan, att det är ju det här som är min passion! Glädjen i att se människor utvecklas och växa genom självförtrodende och självkänsla! Att hjälpa människor att våga leva det liv de vill leva helt enkelt!

I min värld är det helt sant att vi får mer, och upplever mer, av det vi lägger fokus på och för mig handlar det om att förstärka det friska - det som fungerar! Det enda sättet att leva fullt ut och ha roligt är att ta 100 % ansvar och skapa sitt eget liv. Livet är en process som pågår varje dag och du och jag sätter själva standarden för hur våra dagar ser ut och för hur vi känner.

Vidareutbildning ser jag som en självklarhet så jag utbildar mig kontinuerligt inom
personlig utveckling, ledarskap, coachingmental träninghypnos och hypnoterapi för att kunna bidra vidare. Jag är certifierad och utbildad Coach inom områdena kommunikation, ledarskap och grupprelationer med bland annat NLP Practitioner (120 poäng), Coach Practitioner (120 poäng), NLP Master Practitioner (130 poäng), Coach Master Practitioner (130 poäng) och NLP Coach Trainer (150 poäng). Jag är också certifierad energikommunikatör (150 poäng). Jag är certifierad i hypnos och utbildad hypnoterapuet SAHH & NGH (National Guild of Hypnotist) en av världens största organisationer inom hypnos.

I min värld är det helt sant att det är fullt möjligt att leva med mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO! Tror du det också har du kommit HELT RÄTT! Varmt Välkommen till Creative Mind Communication, LEDARSKAP & LIVSSTIL som FUNGERAR!


Varmt Välkommen att ta kontakt redan idag för att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

"-Men Nenna, arbetar du med det här också? Det visste jag inte! Du jobbar ju med så mycket mer än vad som står på din hemsida. Inte visste jag att kroppen och hur jag går påverkar mina tankar! Du jobbar ju med allt!"

Ja, jag har mycket större reportoar än det jag kanske går ut med, det är sant, och sant är också att jag tror på att de som behöver det jag kan bidra med, de hittar mig genom rekommendationer tex. Hur det än är så är det referenser från tidigare deltagare, åhörare, klienter och kunder som är det bestående värdet. Jag ÄLSKAR mitt arbete för jag älskar att kunna bidra till att människor mår bra. Alla vinner på det.

I min värld innebär ledarskapmycket mer än det "vanlig" ledarskapsutveckling innebär. Därför arbetar jag med ledarskap utifrån sju nivåer, och förändringsarbete på fyra plan, i alla utbildningar, mentorskap och i enskilda möten. Jag arbetar med PERSONLIGT LEDARSKAP sjupunktnoll, det ger resultat, är inspirerande och skapar trygghet, närvaro och lugn. Låter det intressant och resonerar sant för dig också?


Varmt Välkommen att kontakta mig med förfrågningar om kurser, föreläsningar och boka tider för utvecklingsarbete!

Kundreferens: "Fantastiska kvinna! Har aldrig tidigare träffat en människa med sådan inkänning, kunskap och underbar energi. Genom hennes vägledning, mentala träning och coaching har jag fått ett lugn och nått nivåer jag aldrig trodde jag skulle uppnå! Kan vänligt men bestämt säga att ALLA borde gå till Nenna Zetterström, för sin egen skull! Vi är värda att må bra! Mina innerligaste, varmaste och starkaste rekommendationer! //Maria A

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication
Ledarskap & Livsstil som fungerar inom idrott, privat och arbetsliv