I believe that to let go of things no longer serving, you have to be honest with yourself and stop selling your soul,                                                                             
                                                                         do You believe that to?

Creative Mind Communication
Hypnos & Hypnoterapi

"I Hypnosterapi och hypnos är det du som har kontrollen,  jag hjälper dig att navigera  och det är du som styr"

Varför kan hypnos & hypnoterapi vara så effektivt

Hypnos och hypnoterapi kan vara en effektiv metod att frigöra från energiblockeringar som kan komma från tex stress, oro, dålig självkänsla, sömnsvårigheter, trauman, stamning, skuld och skam. Hypnos används också med fördel som hjälp för att sluta röka och vid tex viktproblem.

Listan kan göras oändligt lång över områden där hypnoterapi kan vara effektivt och synnerligen användbart! Ett av skälen till detta är att vi jobbar med ditt inre där oro och stress kan ha samlats och därför kan hypnos vara användbart och göra stor skillnad vid allt som har sitt ursprung från stress och andra blockeringar.

När du genomgår en hypnossession jobbar vi med att neutralisera gamla minnen och känslor, vi jobbar med orsaken. Då kan även andra, sekundära, symtom lindras och de kan till och med helt försvinna.

Likna det vid ett pärlhalsband. Om du har en energiblockering i en pärla långt inne på tråden i halsbandet, och "klipper av" den vid pärlan med energiblockeringen, då kan flera andra pärlor trilla bort, flera andra symtom kan försvinna.

Kontaktinformation & tidsbokning >

...det bästa jag gjort…
 
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort! Jag känner mig så fri!
Tack Nenna för hjälpen!" 
Carina

Det här är första delen i videoserien där jag förklarar vad hypnos är, hur det fungerar och hur en hypnos session hos mig går till.

...innehållet är oändligt…
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! Samtidigt som innehållet är oändligt. Jag är så oerhört tacksam för mötena med dig som gör att jag kan må så bra som idag.!
Nacken som varit hemsk,
känner jag inte av alls.
Du är en Ängel!
Kramar till dig."
Jeanette
Hypnos, mental träning, ledarskap & utveckling  Nenna Zetterström Creative Mind Communication Hypnos, mental träning, ledarskap & utveckling Nenna Zetterström Creative Mind Communication

En resa med mig själv jag inte trodde var möjlig…
 
15 år av terapi i olika former med in och utskrivning av antidepressiva läkemedel. Idag står jag starkare än någonsin. Motgångarna som bromsade mig på vägen fram till nu har varit tuffa hinder att passera. Men efter varje motgång har det vuxit fram kraft att orka mer , precis som när du går till gymmet och bygger upp dina muskler.  Ju mer du tränar dem rätt desto starkare blir man men man måste göra jobbet själv, ingen gör det åt dig.
 
Jag hade inte varit där jag är idag utan alla de människor jag får äran att ha i mitt liv. Och mitt kreativa jobb som hjälpt mig att hålla mig vid liv när tankar ångest har ätit upp mig inifrån. Tack vare en av mina fantastiska kunder fick jag ett namn till en mental coach men jag tyckte dock att jag med mina 15 år sökt mig till allt.
 
Men allt handlar om att hitta rätt och det gjorde jag när jag klev in i Nennas rum för första gången och kände något helt annorlunda! Hon såg mig på ett sätt jag aldrig upplevt under 15 år av letande efter det liv jag är värd. Jag har tidigare tänkt att det varit dyrare än det jag kan få inom sjukvården. Men jag vågade satsa och tänkte vad är värt mest? Ett konto på banken och må dåligt eller ett lyckligt liv. För mig var det verkligheten. Och valet blev lätt. Vi har inte kommit till världen för att kämpa har jag hela tiden tänkt och så är det verkligen i livet , det formar oss utan att vi själva märker av det.
 
Nenna fick mig att förstå att jag hamnat i beteenden och olika mönster som jag inte visste att jag levde efter. Utan att veta att dessa mönster skapats av mobbing på olika sätt, utanförskap och att aldrig fått vara den jag ville vara. Behövt placeras in i olika fack för att jag ska funka i samhället.
 
Så tack vare denna otroliga kvinna skulle jag vilja säga att hon gett mig mitt liv tillbaka! Det kan låta konstigt men för mig är det sanningen! Efter en hypnos som jag gjorde hos Nenna rensades mycket i mitt liv bort som jag inte behöver varken bära på eller ta ansvar för längre.  Jag förstår idag att jag inte haft varken verktyg eller förståelse till den förändring mentalt som jag behövde göra.
 
Tack Nenna för att du hjälpt mig med verktygen som är värt mer än något annat! Jag önskar så av hela mitt hjärta att fler människor skulle förstå hur viktig den mentala biten är för vårt mående. Och jag vill att fler ska få den hjälp som jag fått, och hittar rätt i livet.
 
Så tack underbara Nenna Zetterström att jag fick in dig i mitt liv. När man på drygt en månad gör mentala förändringar så inser iaf jag att inget är omöjligt om man är beredd att göra jobbet, och har rätt hjälp och förutsättningar för det. Du har tänt upp mitt ljus som varit släckt i så många år och jag lovar dig av hela mitt hjärta att det aldrig ska slockna igen! Det har du mitt ord på. Jag har sökt och sökt efter min mening med livet, tack för att du hjälpte mig att hitta den. ” Anna P