Creative Mind Communication
Bokslut & Målsättning

Här kan du hämta en pdf där du gör en inventering över var du är idag och målsättning vart du vill ta dig

Creative Mind Communication - ledarskap som gör skillnad lokalt, digitalt & globalt - Varmt Välkommen att ta kontakt men Nenna Zetterström för din utveckling!

NYTT ÅR & DAGS FÖR PLANERING

Den här övningen kan du hämta här som en freebie

Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or
Att arbeta med mål och planering är som du säkert vet en toppenbra sak att göra. För att börja arbeta med målsättning är det riktigt bra att börja med en inventering över var du är idag. Då är det enklare och lättare för dig att se, och få en känsla över, var det "glappar". Du har större möjlighet att uppleva var du inte är riktigt fullt så nöjd i ditt liv som du skulle vilja vara. 

Den här övningen, som du kan hämta som en pdf och själv arbeta med, har jag haft som en rutin sedan 11 år. Det är en så bra övning att jag haft den som obligatorisk i många av de ledarskapskurser jag hållt. Många deltagare har hört av sig flera år efter de gått utbildning hos mig och berättar hur fantastiskt bra den här övningen varit för dem. Det fina är att de fortsatt använda den! Det är ett gott betyg, eller hur!

Jag hoppas du ska ha stor glädje av övningen "Bokslut & Målsättning" du också!

Purple hug
//Nenna Zetterström