Boosta Dig och Ditt 2019

Boosta dig och ditt 2019!
   

Workshopen är söndagen den 27 januari kl.13-17
 

Under ett par veckors tid har jag fått så otroligt många frågor om det här med hållbart ledarskap, målsättningar, attraktionslagen och hur vi arbetar med fokus och egen kraft. Det här är ämnen som allt fler får upp ögenen för, och även om vi ibland inte alltid kan "förstå" hur det fungerar, så får vi ändå fler och fler "bevis" på ATT DET FUNGERAR. 

I min värld är det både helt sant och en självklarhet att fokus/attraktionslagen samverkar frekvensmässigt med det jag väljer att skapa i mitt liv. Inte alltid helt enkelt men det ligger en frihet i att fokusera på det som ger energi, kraft och glädje, eller hur.

Eftersom jag fått så många frågor om det här, och "hur gör man rent praktiskt", bestämde jag att ha en praktisk workshop inför det nya året, 2019, där vi tillsammans öppnar upp energimässigt för att skapa ditt 2019. 

Workshopen är söndag den 27 januari kl.13-17
  
Det här är en Praktisk Workshop där jag bland annat delar med mig av hur du höjer din energinivå, fokus (attraktionslagen) & inre säkerhet och du kommer skapa din egen visionboard inför 2019. Det här är ett otroligt kraftfullt sätt att arbeta med målsättning och din egen kraft att samverka. Och att göra det i den miljö vi först öppnat upp för... vi kommer vara på en spännande, inspirerande och historiskt intressant plats...ja, jag kan lova att det kommer vara en dag att minnas med glädje!
 
Låter det här intressant för dig och du vill vara en av dem som boostar dig och din vision för 2019 den 27 januari?

Gå till kontaktsidan där du hittar adress för att mejla för mer info.