CmC - Zoom

Creative Mind Commuication
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a) c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

Oavsett var du befinner dig i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Zoom.

On-line meetings via Zoom

Du väljer!  VARMT VÄLKOMMEN till valmöjligheter för Dig som arbetar tillsammans med mig!
Dagens teknik gör det möjligt att vi kan mötas oavsett var du, eller jag, befinner oss i Sverige eller världen.
Att coachas över nätet, On-line meetings, är lika verkningsfullt och effektivt som vid fysiska möten. Fördelen med att erbjuda möten via Zoom är att du kan välja det som passar dig.

Många av dem som väljer Zoom-möten har tidigare träffat mig och flyttat till annan ort men vill ändå fortsätta vårt samarbete. Då är Zoom ett mycket bra alternativ!

 
Andra, boende på andra orter, har fått rekommenderat att ta kontakt med mig via tidigare klienter, deltagare, åhörare och uppdragsgivare, eller har läst själva och känner att det är helt rätt att vi samarbetar och tar kontakt och väljer Zoom.

Så var du än bor i Sverige, eller världen eller om du tillfälligt är på resande fot finns alltid möjligheten att vi kan mötas.

Varmt Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!
Vi ses!

Världen "krymper" och tekiken gör det möjligt att

mötas och samarbeta oavsett avstånd

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)