Creative Mind Commuication
 
Du når Nenna Zetterström
0739-05 24 77

e-post: bokatid(snabel a) c-m-c.se
Innehar F-skattebevis

Creative Mind Communication
Bokning & förfrågningar

In-place eller On-line meetings

Du väljer!  Jag arbetar lokalt, digitalt & globalt så det finns alla möjligheter för oss att samarbeta!

I mitt företag Creative Mind Communication erbjuder jag hypnoterapi, hypnos, coaching & positiv mental träning inom ledarskapsutveckling som föreläsare, utbildare & hypnoterapeut, mentor och coach, centralt i Varberg i min lokal Purple Place hos Varbergs Kiropraktik, On-line meetings där du befinner dig eller anlitat på uppdrag hos dig som uppdragsgivare.

Titta på videon nedanför för en rundtur hur det ser ut i Purple Place, min lokal där vi  träffas för dig som väljer lokala möten.

Creative Mind Communication - In-place - centralt i sta´n

Creative Mind Commuication
Entré Varbergs Kiropraktik
Monarkvägen 1
432 40 Varberg

Att kropp och sinne är ett gemensamt system i dig och alla oss andra är inga nyheter! Tvärtom så är det något som man i alla tider förespråkat och som vi mer och mer förstår idag! När din kropp ger dig tecken, genom olika smärtsignaler, på att allt inte är riktigt så bra som det skulle kunna vara med dig, då kan det vara en mental blockering som ligger bakom som ger fysiska symtom. Därför kan det vara oerhört värdefullt att arbeta med hela dig, både din kropp och dina mentala processer, för att få balans och ta ett helhetsgrepp om ditt välmående och hälsa!

Anrika Varbergs Kiropraktik satsar på just helhetsbegreppet och därför känner jag stor glädje över att ha min lokal Purple Place hos dem och vara en del av det konceptet.

Varmt Välkommen att kontakta mig för tidsbokningar
 0739-05 24 77   &   bokatid [snabel a] c-m-c.se 

Hitta till Creative Mind Communication
Entré Varbergs Kiropraktik
Monarkvägen 1, 432 40 Varberg

GPS
WGS84: N 57° 7.0584', E 12° 15.5183'
Decimal: 57.1176, 12.2586
Creative Mind Communication, Utbildar, coachar och utvecklar individer inom idrott, privat- och arbetsliv, lokalt, digitalt & globalt

Creative Mind Communication - On-line - via Skype/Zoom

Creative Mind Communication - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig! Online möten  via Skype/Zoom! Creative Mind Communication - fysisk, emotionell, mental & spirituell utveckling för hela dig! Online möten via Skype/Zoom!

Creative Mind Commuication
On-line meetings via din mobil, surfplatta eller dator


Världen "krymper" och tekniken gör det möjligt att mötas oavsett avstånd.
Oavsett var du, eller jag, befinner oss i världen finns alltid möjligheten och därför kan du som samarbetar med mig även välja att våra möten sker över Skype/Zoom. Tidseffektivt, enkelt och lika verksamt!

Dagens teknik gör det möjligt att vi kan mötas oavsett var du, eller jag, befinner oss i Sverige eller världen. Att coachas över nätet, On-line meetings, är lika verkningsfullt och effektivt som vid fysiska möten. Fördelen med att erbjuda möten via Skype/Zoom är att du kan välja det som passar dig. Många av dem som väljer Skype/Zoom-möten har tidigare träffat mig och flyttat till annan ort men vill ändå fortsätta vårt samarbete. Då är Skype/Zoom ett mycket bra alternativ! Andra, boende på andra orter, har fått rekommenderat att ta kontakt med mig via tidigare klienter, deltagare, åhörare och uppdragsgivare, eller har hittat till mig på egen hand och känner att det är helt rätt att vi samarbetar och tar kontakt och väljer Skype/Zoom.

Så var du än bor i Sverige, eller världen eller om du tillfälligt är på resande fot finns alltid möjligheten att vi kan mötas.

 

Varmt Välkommen att kontakta mig för tidsbokningar
 0739-05 24 77   &   bokatid [snabel a] c-m-c.se