Creative Mind Communication
Våra sinnen

"Hypnosterapi och hypnos handlar om att uppgradera självbilden och ta fram den du i  sanning är".

Våra sinnen

Det medvetna sinnet
Eller det genomförande sinnet. Det är här du planerar, tänker och genomför olika aktiviteter. Det är bara så lite som ca 5-10 % av din totala kapacitet som utgör ditt medvetna sinne!
Det undermedvetna sinnet
Det undermedvetna sinnet styr ca 90-95 % av dina dagliga aktiviteter och använder sig av redan inlärda mönster och processer som inte kräver tankeverksamhet för att genomföra. Det här är ett reaktivt sinne som reagerar blixtfort utan värdering och handlar direkt. Som du säkert redan förstår så är hypnosens och hypnoterapins styrka, att kunna vara så effektivt, att vi arbetar i det undermedvetna som utgör den större delen av det totala sinnet.

Om du har ett inlärt mönster som gör det svårt för dig i olika sammanhang kan du under hypnos göra förändringen i ditt undermedvetna till att "lära om" eller "programmera om" mönstret till något mer värdefullt och användbart för dig.
Det omedvetna sinnet
Det omedvetna sinnet kallar vi i dagligt tal för instinkter som tex flyktbeteende. Enigt vissa läror finns cellminnen eller inlärda beteende från tidigare liv som kan fortsätta att styra ett beteende. 
Kundreferens: "Hur gick hypnosen", frågar min väninna? "Bra", svarar jag. Min väninna säger; "jag fattar inte att det funkar att ha hypnos via Skype?" "Nej, inte jag heller svarar jag, men det funkar." Jag tror det beror på att jag har gjort hypnos några gånger, att jag snabbt blir avslappnad och känner mig trygg i det. Första gången, då på plats hos Nenna, kändes det konstigt. Att Nenna sedan efter hypnosen sa till mig att jag inte skulle tänka på hypnosen, att jag skulle släppa det, vilket jag gjorde, kändes också lite ovant. Men jag gjorde det. Jag är van vid att älta, det är en av mina falska tryggheter. Eller bearbeta saker... Därför var jag besviken efter första hypnosen att INGET hände. Vid nästa möte med Nenna tog jag upp detta, att jag upplevde att jag inte fick ut så mycket som jag hoppats på. Jag kände inget efteråt... Vi pratade lite om detta och Nenna ställer frågan; kan det vara så att du släppt det? Min haka föll ned!! Herregud, det var ju det som hänt. Jag hade släppt det, det fanns inget kvar att älta/bearbeta!! En helt ny känsla och en fantastisk sådan!! Och när min svägerska nu i midsommar bad mig berätta om hypnosen, förklarar jag att jag inte ens minns vad det var hypnosen gällde!! Och detta med en god magkänsla och en känsla av att vara tillfreds att inte minnas. Jag har ju släppt det! TACK Nenna Zetterström, du är fantastisk! // Catarina