Creative Mind Communication
När är hypnos användbart

"Hypnosterapi och hypnos går på djupet och kan ge snabba resultat".

När är hypnos användbart

Jag möter många människor i mitt arbete som "provat massor av saker" för att komma till rätta med det som de upplever är problemet för dem, och som hindrat dem att komma vidare och gå framåt i sitt liv. Allt som oftast har "alla dessa saker" de provat varit inriktade och arbetat på ett, två eller kanske till och med tre plan.

Skillnaden i det arbetssätt jag utvecklat, och som jag märker gör skillnad för dem jag arbetar med, är att jag arbetar på på fyra plan. Jag har genom erfarenheten tillsammans med mina kunder och klienter sett, och kommit till insikt med, att förändring sker på fyra plan! När jag arbetar med mina klienter på detta sätt kan också den förändring som de velat göra ske. De kan släppa det som hindrat dem och gå vidare i sitt liv med större trygghet, självförtroende och självrespekt.


Hypnos och hypnoterapi kan vara en användbar metod att frigöra från energiblockeringar som kan komma från tex stress, oro, mindre bra självkänsla, sömnsvårigheter, trauman, stamning, skuld och skam. Listan kan göras oändligt lång över områden där hypnoterapi och hypnos kan vara effektivt och synnerligen användbart! 

Varmt Välkommen att kontakta mig för att Boka din tid >

...innehållet är oändligt…
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! 
Samtidigt som innehållet är oändligt. Jag är så oerhört tacksam för mötena med dig som gör att jag kan må så bra som idag!
Nacken som varit hemsk,
känner jag inte av alls. 
Du är en Ängel! 
Kramar tilldig."
Jeanette

"Nenna är en proffessionell hypnoerapeut! Kunnig,  lyhörd och med hjärtat på rätta stället! Jag kan varmt rekommendera henne! Hypnosen har gjort enorm skillnad i mitt liv! Tack Nenna!" MJ

Det här är andra delen i den videoserie jag gjort för att förklara vad hypnos är, hur det fungerar och hur en hypnos session hos mig går till. 

”Jag är mitt i livet, men har aldrig prioriterat mitt inre utan alltid fokuserat på alla andra. Detta har gjort att jag tappat bort mig själv, min glädje, min spirituella sida - allt tryckte jag bort. När en av mina bästa vänner började hos Nenna och hon berättade vad som hände med henne – inom henne – så kände jag att detta var något för mig med. Jag har gått till traditionella psykologer men inte kommit framåt på det sätt jag önskat.
 
Nenna är fantastisk på flera plan. Hon är en väldigt inkännande person och hon SER verkligen mig. Hon är hands on, går direkt på kärnan och ser till att vi fokuserar på det som är viktigt för mig och jobbar aktivt på detta. Hypnosen ville jag gärna testa eftersom jag var nyfiken på den. Visste inte vad den skulle innebära eller kännas, men med trygg röst så guidade Nenna mig. Hypnosen var väldigt kraftfull, men jag trodde inte att den skulle ändra något inom mig. Efter två veckor träffade jag Nenna igen och då hade redan mycket hänt inom mig. Jag hade blivit mycket lugnare inombords, tillfreds och sov bättre. Jag upplevde att en stor sten fallit. Detta håller fortfarande i sig efter 4 veckor och jag går tillbaka till upplevelserna jag hade i hypnosen och känner att jag får styrka av dem.
 
Vill du göra skillnad i ditt eget liv, så rekommenderar jag starkt att boka in dig med Nenna Zetterström. En coachning som tar fram ditt riktiga jag!” Maria P

Kundreferens: "Fantastiska kvinna! Har aldrig tidigare träffat en människa med sådan inkänning, kunskap och underbar energi. Genom hennes vägledning, mentala träning och coaching har jag fått ett lugn och nått nivåer jag aldrig trodde jag skulle uppnå! Kan vänligt men bestämt säga att ALLA borde gå till Nenna Zetterström, för sin egen skull! Vi är värda att må bra! Mina innerligaste, varmaste och starkaste rekommendationer! //Maria A"
...så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre…
 
"Direkt efter jag varit hos
Nenna Zetterström kände jag att det fanns ett inre lugn som flöt omkring i kroppen. Det fanns en avslappning i kroppen som var härlig. 
Märkte även att min nästäppa och spända käkmuskler hade släppt! Blir inte uppstressad av småsaker längre. Det känns så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre. Tack underbara Nenna att du hjälpt mig och gett mig livet tillbaka! Och jag ser fram emot och träffa dig igen!"
Pia
Kundutlåtande:"Livet har varit tufft. Jag har flertal gånger undrat var min plats är, vem som älskar mig och om jag ens borde fortsätta leva. Det kändes verkligen som om jag höll på att gå sönder inombords. Jag fick till mig att jag borde testa hypnos, och när jag hittade Nenna Zetterström kändes det verkligen rätt, innan jag ens hade träffat henne. När hon ringde upp mig för att boka tid ingav hon ett oerhört lugn! Mitt första möte med Nenna var både magiskt och utmattande. Med hennes hjälp fick jag löst upp energier som lagrats inombords allt för länge. Redan när jag gick utanför dörren kände jag mig som en ny människa! Jag har besökt Nenna totalt tre gånger sedan februari och vilken livsomvälvande upplevelse det har varit! De känslor min kropp förmedlar under hypnosen kan Nenna läsa direkt och hon guidar mig på ett sätt som jag nästan inte kan förklara. Mina hypnostillfällen har resulterat i att jag har slutat älta, att jag går rakryggad, är säker på mig själv och mina livsval samt att jag är på god väg att sluta bita på naglarna - något som jag gjort i över 30 år. Oerhört tacksam för Nenna och den nya vardag som hon hjälpt mig att få uppleva! Tack Nenna, önskar att ALLA människor vill och får chans att gå till dig!” Elin
Kundreferens: ” En resa med mig själv jag inte trodde var möjlig… 15 år av terapi i olika former med in och utskrivning av antidepressiva läkemedel. Idag står jag starkare än någonsin. Motgångarna som bromsade mig på vägen fram till nu har varit tuffa hinder att passera. Men efter varje motgång har det vuxit fram kraft att orka mer , precis som när du går till gymmet och bygger upp dina muskler. Ju mer du tränar dem rätt desto starkare blir man men man måste göra jobbet själv, ingen gör det åt dig. Jag hade inte varit där jag är idag utan alla de människor jag får äran att ha i mitt liv. Och mitt kreativa jobb som hjälpt mig att hålla mig vid liv när tankar ångest har ätit upp mig inifrån. Tack vare en av mina fantastiska kunder fick jag ett namn till en mental coach men jag tyckte dock att jag med mina 15 år sökt mig till allt. Men allt handlar om att hitta rätt och det gjorde jag när jag klev in i Nennas rum för första gången och kände något helt annorlunda! Hon såg mig på ett sätt jag aldrig upplevt under 15 år av letande efter det liv jag är värd. Jag har tidigare tänkt att det varit dyrare än det jag kan få inom sjukvården. Men jag vågade satsa och tänkte vad är värt mest? Ett konto på banken och må dåligt eller ett lyckligt liv. För mig var det verkligheten. Och valet blev lätt. Vi har inte kommit till världen för att kämpa har jag hela tiden tänkt och så är det verkligen i livet , det formar oss utan att vi själva märker av det. Nenna fick mig att förstå att jag hamnat i beteenden och olika mönster som jag inte visste att jag levde efter. Utan att veta att dessa mönster skapats av mobbing på olika sätt, utanförskap och att aldrig fått vara den jag ville vara. Behövt placeras in i olika fack för att jag ska funka i samhället. Så tack vare denna otroliga kvinna skulle jag vilja säga att hon gett mig mitt liv tillbaka! Det kan låta konstigt men för mig är det sanningen! Efter en hypnos som jag gjorde hos Nenna rensades mycket i mitt liv bort som jag inte behöver varken bära på eller ta ansvar för längre. Jag förstår idag att jag inte haft varken verktyg eller förståelse till den förändring mentalt som jag behövde göra. Tack Nenna för att du hjälpt mig med verktygen som är värt mer än något annat! Jag önskar så av hela mitt hjärta att fler människor skulle förstå hur viktig den mentala biten är för vårt mående. Och jag vill att fler ska få den hjälp som jag fått, och hittar rätt i livet. Så tack underbara Nenna Zetterström att jag fick in dig i mitt liv. När man på drygt en månad gör mentala förändringar så inser iaf jag att inget är omöjligt om man är beredd att göra jobbet, och har rätt hjälp och förutsättningar för det. Du har tänt upp mitt ljus som varit släckt i så många år och jag lovar dig av hela mitt hjärta att det aldrig ska slockna igen! Det har du mitt ord på. Jag har sökt och sökt efter min mening med livet, tack för att du hjälpte mig att hitta den. ” Anna P
Kundreferens: ”Jag är mitt i livet, men har aldrig prioriterat mitt inre utan alltid fokuserat på alla andra. Detta har gjort att jag tappat bort mig själv, min glädje, min spirituella sida - allt tryckte jag bort. När en av mina bästa vänner började hos Nenna och hon berättade vad som hände med henne – inom henne – så kände jag att detta var något för mig med. Jag har gått till traditionella psykologer men inte kommit framåt på det sätt jag önskat. Nenna är fantastisk på flera plan. Hon är en väldigt inkännande person och hon SER verkligen mig. Hon är hands on, går direkt på kärnan och ser till att vi fokuserar på det som är viktigt för mig och jobbar aktivt på detta. Hypnosen ville jag gärna testa eftersom jag var nyfiken på den. Visste inte vad den skulle innebära eller kännas, men med trygg röst så guidade Nenna mig. Hypnosen var väldigt kraftfull, men jag trodde inte att den skulle ändra något inom mig. Efter två veckor träffade jag Nenna igen och då hade redan mycket hänt inom mig. Jag hade blivit mycket lugnare inombords, tillfreds och sov bättre. Jag upplevde att en stor sten fallit. Detta håller fortfarande i sig efter 4 veckor och jag går tillbaka till upplevelserna jag hade i hypnosen och känner att jag får styrka av dem. Vill du göra skillnad i ditt eget liv, så rekommenderar jag starkt att boka in dig med Nenna Zetterström. En coachning som tar fram ditt riktiga jag!” Maria P
Kundreferens: "Hur gick hypnosen", frågar min väninna? "Bra", svarar jag. Min väninna säger; "jag fattar inte att det funkar att ha hypnos via Skype?" "Nej, inte jag heller svarar jag, men det funkar." Jag tror det beror på att jag har gjort hypnos några gånger, att jag snabbt blir avslappnad och känner mig trygg i det. Första gången, då på plats hos Nenna, kändes det konstigt. Att Nenna sedan efter hypnosen sa till mig att jag inte skulle tänka på hypnosen, att jag skulle släppa det, vilket jag gjorde, kändes också lite ovant. Men jag gjorde det. Jag är van vid att älta, det är en av mina falska tryggheter. Eller bearbeta saker... Därför var jag besviken efter första hypnosen att INGET hände. Vid nästa möte med Nenna tog jag upp detta, att jag upplevde att jag inte fick ut så mycket som jag hoppats på. Jag kände inget efteråt... Vi pratade lite om detta och Nenna ställer frågan; kan det vara så att du släppt det? Min haka föll ned!! Herregud, det var ju det som hänt. Jag hade släppt det, det fanns inget kvar att älta/bearbeta!! En helt ny känsla och en fantastisk sådan!! Och när min svägerska nu i midsommar bad mig berätta om hypnosen, förklarar jag att jag inte ens minns vad det var hypnosen gällde!! Och detta med en god magkänsla och en känsla av att vara tillfreds att inte minnas. Jag har ju släppt det! TACK Nenna Zetterström, du är fantastisk! // Catarina