Creative Mind Communication
När är hypnos användbart

"Hypnosterapi och hypnos går på djupet och kan ge snabba resultat".

När är hypnos användbart

Jag möter många människor i mitt arbete som "provat massor av saker" för att komma till rätta med det som de upplever är problemet för dem, och som hindrat dem att komma vidare och gå framåt i sitt liv. Allt som oftast har "alla dessa saker" de provat varit inriktade och arbetat på ett, två eller kanske till och med tre plan.

Skillnaden i det arbetssätt jag utvecklat, och som jag märker gör skillnad för dem jag arbetar med, är att jag arbetar på på fyra plan. Jag har genom erfarenheten tillsammans med mina kunder och klienter sett, och kommit till insikt med, att förändring sker på fyra plan! När jag arbetar med mina klienter på detta sätt kan också den förändring som de velat göra ske. De kan släppa det som hindrat dem och gå vidare i sitt liv med större trygghet, självförtroende och självrespekt.


Hypnos och hypnoterapi kan vara en användbar metod att frigöra från energiblockeringar som kan komma från tex stress, oro, mindre bra självkänsla, sömnsvårigheter, trauman, stamning, skuld och skam. Listan kan göras oändligt lång över områden där hypnoterapi och hypnos kan vara effektivt och synnerligen användbart! 

Varmt Välkommen att kontakta mig för att Boka din tid >

...innehållet är oändligt…
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! 
Samtidigt som innehållet är oändligt. Jag är så oerhört tacksam för mötena med dig som gör att jag kan må så bra som idag!
Nacken som varit hemsk,
känner jag inte av alls. 
Du är en Ängel! 
Kramar tilldig."
Jeanette

"Nenna är en proffessionell hypnoerapeut! Kunnig,  lyhörd och med hjärtat på rätta stället! Jag kan varmt rekommendera henne! Hypnosen har gjort enorm skillnad i mitt liv! Tack Nenna!" MJ

Det här är andra delen i den videoserie jag gjort för att förklara vad hypnos är, hur det fungerar och hur en hypnos session hos mig går till. 

Kundreferens: "Fantastiska kvinna! Har aldrig tidigare träffat en människa med sådan inkänning, kunskap och underbar energi. Genom hennes vägledning, mentala träning och coaching har jag fått ett lugn och nått nivåer jag aldrig trodde jag skulle uppnå! Kan vänligt men bestämt säga att ALLA borde gå till Nenna Zetterström, för sin egen skull! Vi är värda att må bra! Mina innerligaste, varmaste och starkaste rekommendationer! //Maria A"
...så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre…
 
"Direkt efter jag varit hos
Nenna Zetterström kände jag att det fanns ett inre lugn som flöt omkring i kroppen. Det fanns en avslappning i kroppen som var härlig. 
Märkte även att min nästäppa och spända käkmuskler hade släppt! Blir inte uppstressad av småsaker längre. Det känns så skönt att ha mer kontroll på sitt inre och må bättre. Tack underbara Nenna att du hjälpt mig och gett mig livet tillbaka! Och jag ser fram emot och träffa dig igen!"
Pia