Mer om Hypnos IV
Creative Mind Communication

"Hypnosterapi och hypnos handlar om att uppgradera självbilden och ta fram den du i  sanning är".
Det undermedvetna sinnet
Det undermedvetna sinnet styr ca 90-95 % av dina dagliga aktiviteter och använder sig av redan inlärda mönster och processer som inte kräver tankeverksamhet för att genomföra. Det här är ett reaktivt sinne som reagerar blixtfort utan värdering utan handlar direkt. Som du säkert redan förstår så är  hypnoterapins styrka, att kunna vara så effektivt, att vi arbetar i det undermedvetna som utgör den större delen av det totala sinnet.

Om du har ett inlärt mönster som gör det svårt för dig i olika sammanhang kan du under hypnos göra förändringen i ditt undermedvetna till att "lära om" eller "programmera om" mönstret till något mer värdefullt och användbart för dig.
Det omedvetna sinnet
Det omedvetna sinnet kallar vi i dagligt tal för instinkter som tex flyktbeteende. Enigt vissa läror finns cellminnen eller inlärda beteende från tidigare liv som kan fortsätta att styra ett beteende. 
Det medvetna sinnet
Eller det genomförande sinnen. Det är här du planerar, tänker och genomför olika aktiviteter. Det är bara så lite som ca 5-10 % av din totala kapacitet som utgör ditt medvetna sinne!
 
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort!
Jag känner mig så fri! Tack Nenna för hjälpen!"  Carina

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)