Mer om Hypnos I
Creative Mind Communication

"Hypnosterapi och hypnos går på djupet och kan ge snabba resultat".
Hypnos är ett resursfyllt tillstånd, då du befinner dig i ditt undermedvetna sinne. Det är ett djupt avslappnat och behagligt tillstånd där du släpper på behovet av att hitta rationella förklaringar. Det är då du kan hitta lösningen som du tidigare trodde var olöslig, lugnet som du trodde var oupnåeligt, balansen som du känt varit så långt borta.

Hypnos innebär att du kan uppleva en inre frid och en känsla av fullkomlig närvaro och tidlöshet. Många upplever hypnos som sann inre klarhet med tillgång till svaren. Andra kan uppleva det som en ljusare väg framåt helt enkelt.

Vill du veta mer om hypnos och Hur känns hypnos?
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort!
Jag känner mig så fri! Tack Nenna för hjälpen!"  Carina

Det här är andra delen i den videoserie jag gjort för att förklara vad hypnos är, hur det fungerar och hur en hypnos session hos mig går till. 

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)