Creative Mind Communication
Hur känns hypnos

"Hypnosterapi och hypnos är coaching i reafart tör djupgående och snabba resultat".

Hur känns hypnos

Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som du passerar naturligt varje dag, både när du vaknar och när du somnar. Det är individuellt hur vi upplever hypnos och hypnostillstånd. Jag brukar förklara det som att så som du brukar uppleva dina drömmar, det kan vara en liknelse över hur du kan uppleva hypnos.

Enda sättet att med säkerhet kunna svara på frågan "hur känns hypnos" det är att själv prova! Många av mina klienter och kunder säger efter att ha genomgått en hypnos-session att det var stor skillnad mot vad de hade föreställt sig innan sessionen. 

En del upplever hypnos med inre synintryck medan andra kan få inre upplevelser i form av hörsel eller känselintryck. Vi upplever som sagt hypnos olika och till största delen beror hypnosens effektivitet på din egen villighet att tillåta dig att fullt ut ta till dig upplevelsen av hypnosen. 


Vill du veta mer och boka tid Varmt Välkommen att kontakta mig 

 

"Hur gick hypnosen", frågar min väninna? "Bra", svarar jag.
Min väninna säger; "jag fattar inte att det funkar att ha hypnos via Skype?"
"Nej, inte jag heller svarar jag, men det funkar." Jag tror det beror på att jag har gjort hypnos några gånger, att jag snabbt blir avslappnad och känner mig trygg i det. Första gången, då på plats hos Nenna, kändes det konstigt. Att Nenna sedan efter hypnosen sa till mig att jag inte skulle tänka på hypnosen, att jag skulle släppa det, vilket jag gjorde, kändes också lite ovant. Men jag gjorde det. Jag är van vid att älta, det är en av mina falska tryggheter. Eller bearbeta saker... Därför var jag besviken efter första hypnosen att INGET hände.

Vid nästa möte med Nenna tog jag upp detta, att jag upplevde att jag inte fick ut så mycket som jag hoppats på. Jag kände inget efteråt... Vi pratade lite om detta och Nenna ställer frågan; kan det vara så att du släppt det?
Min haka föll ned!! Herregud, det var ju det som hänt. Jag hade släppt det, det fanns inget kvar att älta/bearbeta!! En helt ny känsla och en fantastisk sådan!! Och när min svägerska nu i midsommar bad mig berätta om hypnosen, förklarar jag att jag inte ens minns vad det var hypnosen gällde!! Och detta med en god magkänsla och en känsla av att vara tillfreds att inte minnas. Jag har ju släppt det!
TACK Nenna Zetterström, du är fantastisk!
// Catarina