Varmt Välkommen till Nenna Zetterström & Creative Mind Communication

Creative Mind Communication
Tjänster

Creative Mind Communication erbjuder hypnoterapi, hypnos, coaching & mental träning inom ledarskapsutveckling  som föreläsare, utbildare & hypnoterapeut, mentor och coach, centralt i Varberg hos Varbergs Kiropraktik, On-line meetings där du befinner dig eller anlitat på uppdrag hos dig som uppdragsgivare

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication - Ledarskap & Livsstil som fungerar!
Jag som driver Creative Mind Communication heter Nenna Zetterström och jag hjälper dig och andra med ledarskap med hjärta och hjärna när du söker en coach, mental träning, personlig utveckling, mental coaching, hypnoterapi, hypnos & ledarskaps utveckling!


 
Creative Mind Communication är inte bara mitt företag, det är min passion! Jag brinner för att bidra till dig och andra med ledarskap och livsstil som gör att du har den självklara platsen i ditt eget liv. Med utgångspunkt från den vackra västkusten, och Varberg, arbetar jag över hela Sverige och har hela världen som kreativt arbetsfält. Hos mig får du hjälp med ledarskapsutvecklinghypnos, coaching, mentorsprogramföreläsningar och kurser/utbildningar inom Personligt Ledarskap, Personlig Utveckling och Positiv Mental Träning. Du som bestämt dig för att du vill förändra din situation, oavsett om det är i privatlivet, som högpresterande chef, idrottare eller företagare, det är till dig jag riktar mig! 

 
Min vision är enkel och genomsyrar allt mitt arbete - att få människor, och företag, att känna att det är möjligt att leva med glädje, balans & närvaro och att det du gör gör skillnad oavsett om det är inom privat- eller arbetslivet eller inom idrott & sport. Den gemensamma nämnaren är DU och det är DU som kan göra skillnad, hemma, på arbetet och inom idrotten! Jag hjälper dig att utvecklas och göra livsbejakande förändringar i ditt liv! Jag hjälper dig att ta plats i ditt eget liv helt enkelt! Det är det all ledarskapsutveckling handlar om. Att vara ledaren i sitt eget liv och ha den självklara platsen - i sitt liv och i sitt eget ledarskap. Med ditt eget ledarskap på plats blir resultatet att alla vinner på det - du som individ, din familj, dina relationer, din arbetsplats, dina kunder/kollegor, ja alla som du möter och har relation med. 

 
Varmt Välkommen att ta kontakt när
du känner att ledarskapsutveckling är helt rätt för Dig också


 
Varmt Välkommen till 
Nenna  Zetterström & Creative Mind Communication
Leadership and Lifestyle (th)at work(s) - with So(u)lution and Purpose in Mind

Coaching, positiv mental träning & hypnos är något som alla kan ha nytta av inom många olika områden både i arbetslivet men också i privatlivet. Har du funderat på vad det skulle kunna innebära för dig? 
 

Ledarskapsutveckling & mentorsprogram är för dig som är redo att ta klivet till nästa nivå. Det klivet innebär att ta plats i ditt eget liv. Är du en av dem som känner att du är redo och att det är dags nu?
 

Är du en av dem som vill lära och utvecklas tillsammans med andra? Kanske vill du också ha en föreläsning för den egna föreningen, arbetsgruppen eller nätverket? Passar en flexibel öppen föreläsning eller en skräddarsydd bäst för dig? 

Bloggen, nyhetsbrev och tips från coachen och inspiration - här kan du hitta och läsa om personlig utveckling, ledarskap och allt som handlar om att ha den självklara platsen i sitt eget liv. 
 

 I min värld är det helt sant att det finns många saker vi ännu inte kan förklara, men som likväl är något vi upplever.  Jag har skrivit om mina erfarenheter i ett samarbetsprojekt. Vill du ha ett eget exemplar av boken? 
Vill du ta del av mina ledarskapstips via mitt nyhetsbrev? Här kan du teckna dig för din prenumeration.


"Nenna är en underbar coach för hon känns väldigt äkta, närvarande och kunnig! Jag är jätteglad över att ha haft förmånen att bli coachad av henne och hittat nya vägar att tänka!"   Helene


"Jag har fullt förtroende för Nennas kompetens och hennes sätt att coacha och få mig att se på saker i livets alla kringel, krångligheter och mysterium. DET ÄR I VÄRLDSKLASS!!!"


"Nenna är en proffessionell hypnoerapeut! Kunnig, lyhörd och med hjärtat på rätta stället! Jag kan varmt rekommendera henne! Hypnosen har gjort enorm skillnad i mitt liv! Tack Nenna!" MJ


"Den hjälp jag får av att gå till Nenna har gjort mig mer självsäker i mitt sportutövande! Jag känner mig mer trygg och säker ute på plan och den mentala träningen har betytt mer för mig än jag kan förklara! Det känns inuti att jag är en bättre spelare och det märks på planen! Tack! "  PJ