BOKEN "FAMNA FEMININT LEDARSKAP"

Så här beställer du ditt signerade exemplar av boken - den här boken är på svenska

Swisha 299:- (inkl moms och frakt) till
123 234 17 25

och ange ditt namn och adress i kommentaren i Swish samt vilken bok det är du beställer!

När din betalning blivit registrerad kommer din signerade bok hem till din brevlåda inom ett par dagar (beroende på postgången).

För
snabbast service skicka ett mail med printscreen (den gröna bekräftelseskärmen du får när du swishat) till bokbestallning(snabela)c-m-c.se så behandlas din beställning redan samma dag. 

Har du inte Swish och ändå vill beställa boken? Det gör du enkelt och lätt genom att maila till bokbestallning(snabela)c-m-c.se och anger ditt namn och adress samt vilken bok det är du vill köpa,
Famna Feminint Ledarskap eller Transformational Stories (eller båda som du då får till paketpriset 498:- inkl moms och frakt).

Jag hoppas du ska ha mycket glädje och stor nytta av det som förmedlas i den här boken och jag ser fram emot att signera just din bok!

Purple hug 
//Nenna Zetterström

Nästan fortfarande varm från tryckpressen - att äntligen få se det färdiga resultatet och känna boken i mina händer efter att ha skrivit, redigerat och levt med manuset en längre tid... Det är en speciell känsla att packa upp, och hålla i en bok direkt från tryckeriet! 

Lansering av boken "Famna Feminint Ledarskap" i Stockholm.

 Synergieffekt, det är något den här antologin tydligt visar på och något jag berättar om i videon från boklanseringen i Stockholm.

Boklanseringen av "Famna Feminint Ledarskap" i Göteborg

Det krävs mod att följa din egen inre övertygelse och styrkan med den här boken är att den leder till förståelse att feminint ledarskap förändrar världen.