Föreläsning 31 mars 2020

"Våra föreläsningar vill inspirera till nya steg till  att ta plats i ditt eget liv  genom eget ledarskap för mer självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet!".

ÖPPEN FÖRELÄSNING - ALLA DINA SIDOR

...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 2015
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”
Tisdag 31 mars 18:30-20:00
Varberg
Vad är det egentligen som avgör om du mår bra eller mindre bra?

Hur kommer det sig att vi människor vet en himla massa saker, som är bra för oss, och ändå skjuter många de förändringar de vet skulle vara bra för dem, på framtiden?

Aldrig tidigare har forskning och vetenskap varit mer överens om att det inte alltid går att förklara det mänskliga sinnet. Samtidigt som mer och mer forskning visar att du har större förmåga att påverka din hälsa, ditt liv och dina relationer än du kanske vet om.

I den här öppna föreläsningen delar jag med mig av de erfarenheter jag har efter att ha arbetat med fysisk, emotionell och andlig utveckling genom hela livet. I föreläsningen varvar jag egna exempel varvat med erfarenhetrer i mitt arbete som ledarskapsutvecklare genom mental träning, hypnos & multicoaching.

I föreläsningen kommer du få praktiska tips hur du själv kan ändra mindset, hur du ser på dig själv och hur du kan öka självkänslan. 

Föreläsningen har fritt inträde MEN du måste registrera dig för en plats på föreläsningen då det är begränsat antal platser.

 
..din passion att dela med dig ...illustrerar så bra både i text och med övningar!...

"Tack för en underbar föreläsning, så inspirerande! Din passion att dela med dig och föra fram ditt budskap är fantastiskt! Du illustrerar så bra både i text och med övningar!"   
Deltagare föreläsning 2015