Föreläsning
Navigera Ditt liv med glädje & driv

"I mina föreläsningar vill jag inspirera till nya steg till  att ta plats i ditt eget liv  genom eget ledarskap för mer självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  navigera ditt liv med glädje & driv!"
Tidigare öppen föreläsning, numera på uppdrag
FÖRELÄSNING NAVIGERA DITT LIV MED GLÄDJE & DRIV
– inre MOTIVATION genom egen-kommunikation!
 
Den här föreläsningen behandlar MOTIVATION och DRIVKRAFT och hur du själv kan styra och påverka dina känslor och motivation för en LIVSSTIL att MÅ BRA från insidan. Vad kan du göra för att känna mer GLÄDJE och lust att ta tag i det som kan kännas mindre lätt och lockande. Alla människor är lika olika och det är en av nycklarna till att vi upplever lust och inspiration på olika sätt.
 
Varmt Välkommen till en föreläsning som kan inspirera dig att se och känna dig själv på ett helt nytt sätt och få förklaringar till varför MENTAL TRÄNING fungerar!

Föreläsare: Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach
 
Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!
 
Välkommen med bokning och förfrågan  > 

 
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”