Föreläsning
Må bra helt enkelt     

"I mina föreläsningar vill jag inspirera till nya steg till  självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet för att må bra helt enkelt! "
Tidigare öppen föreläsning, numera på uppdrag
MÅ BRA, HELT ENKELT - hur GÖR man det?
 

Finns det knep och verktyg att använda för att må bättre? Och hur GÖR man i så fall? Det här är föreläsningen som kan inspirera dig att känna att MÅ BRA är något du själv skapar från INSIDAN! Genom att förstå att du själv kan påverka ditt liv, mer än du kanske tidigare varit medveten om, tar du personligt ansvar för din UTVECKLING att må bättre, få bättre fungerande relationer och framförallt känna större GLÄDJE i livet – LIVSSTIL som fungerar för att må bra! Den här föreläsningen behandlar om att MÅ BRA och känna mer GLÄDJE och hur du själv kan styra och påverka dina känslor för en LIVSSTIL att MÅ BÄTTRE. Du får enkla verktyg för att skapa mer glädje i vardagen och förstår att ”life is an inside job”. Bered dig på en kväll med INSIKTER, SKRATT och kanske helt ny FÖRSTÅELSE till att det går att leva med mer glädje och att må bra HELT ENKELT!
 
Varmt Välkommen till en föreläsning som kan inspirera dig att se och känna din egen KRAFT att uppleva mer glädje inifrån och ut!

Föreläsare:  Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach

Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!


 Välkommen med din anmälan >

 

...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 

...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”

...väldigt BRA föreläsning!...

 ”Väldigt BRA föreläsning! Lättsamt och med bra konkreta tips!”