Föreläsning
Glädjen att utvecklas med kraften i Dig

"I mina föreläsningar vill  jag inspirera till nya steg till  självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet och utvecklas med kraften i dig!"
Tidigare öppen föreläsning, numera på uppdrag
FÖRELÄSNING GLÄDJEN ATT UTVECKLAS MED KRAFTEN I DIG

I den här föreläsningen ställs många frågor för frågor är ett sätt att bli medveten och genom att bli medveten utvecklas du att ta ansvar för den du vill vara! Du har huvudrollen i DITT liv, hur kan du lyckas uppnå det som du känner är viktigt för DIG?

PERSONLIGT LEDARSKAP är det enda varaktiga sättet att bli medveten om dina mönster och ditt beteende och genom att ställa lösningsfokuserade frågor till dig själv så tar du personligt ansvar för din utveckling att må bättre, få bättre fungerande relationer och framförallt känna större GLÄDJE i livet – en LIVSSTIL som fungerar för att må bra!
 
Varmt Välkommen till en föreläsning som kan inspirera dig att se och känna din egen KRAFT att styra ditt liv!

 Föreläsare: Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach
 
Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!
 
Välkommen med bokning och förfrågan > 

 
...Positiv, energisk föreläsare...absolut värt att lyssna på!...

"Tror på det du förmedlar! Bra med bilder och rita på tavlan. Positiv, energisk föreläsare och absolut värt att lyssna på! TACK för en trevlig föreläsning!”
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning