CmC - Övriga Föreläsningar
Creative Mind Communication

"Den röda tråden i vårt arbete är inriktningen mot det egna personliga Ledarskapet, hur du själv kan lösa upp knutar för att styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet!".
Att gå på en föreläsning kan vara det som motiverar dig att ta tag i det där som du så länge velat göra men som du, med handen på hjärtat, inte prioriterat för alla vardagliga saker som kommer emellan. På en föreläsning är det ju flera som ser och upplever det som händer och den energi det skapar kan motivera oss ännu mer!

Föreläsningarna tar på olika sätt upp personlig utveckling det Personliga Ledarskapet och hur viktigt det är att veta vem du är och hur du fungerar. Det Personliga Ledarskapet är lika viktigt för ALLA och det spelar ingen roll vilken titel du sätter på dig själv, chef, ledare, hemmaledig med småbarn, idrottsutövare i individuell eller lagidrott eller vad det än är. Den gemensamma nämnaren i alla de grupper du ingår i är DU och utan att kunna leda dig själv har du mindre möjligheter att kunna relatera och nå ut till andra.


 
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 2015
I föreläsningarna varvas egna erfarenheter från livet med det jag lärt mig under nästan trettio års studier av kommunikation, utveckling, mental träning och ledarskapsrelationer

I mina föreläsningar visar jag vad som fungerar för oss "vanliga" människor" som vill känna mer glädje i livet, som vill förändras och leva det liv vi vill leva och ha roligt under tiden! Hur du når de mål som du sätter upp genom att sätta dig själv i förarsätet och titta i framrutan- mot framtiden- och inte genom att hela tiden titta i backspegeln och låta det styra vart du vill komma! Det är det mina föreläsningar handlar om och som motiverar och inspirerar till att ta klivet ut i livet- och ha roligt under tiden!


 
..din passion att dela med dig ...illustrerar så bra både i text och med övningar!...

"Tack för en underbar föreläsning, så inspirerande! Din passion att dela med dig och föra fram ditt budskap är fantastiskt! Du illustrerar så bra både i text och med övningar!"   Deltagare föreläsning 2015
...två timmar positivitet...med glädje...

”Två timmar positivitet och vilja att hjälpa oss att hjälpa oss själva till ett lättare liv.Med glädje! TACK!”
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)