Creative Mind Communication
Föreläsning 31 mars 2020

"Mina föreläsningar vill inspirera till nya steg till  att ta plats i ditt eget liv  genom eget ledarskap för mer självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet!".

ÖPPEN FÖRELÄSNING - ALLA DINA SIDOR

Tisdag 31 mars 18:30-20:00
Varberg
Vad är det egentligen som avgör om du mår bra eller mindre bra?

Hur kommer det sig att vi människor vet en himla massa saker, som är bra för oss, och ändå skjuter många de förändringar de vet skulle vara bra för dem, på framtiden?

Aldrig tidigare har forskning och vetenskap varit mer överens om att det inte alltid går att förklara det mänskliga sinnet. Samtidigt som mer och mer forskning visar att du har större förmåga att påverka din hälsa, ditt liv och dina relationer än du kanske vet om.

I den här öppna föreläsningen delar jag med mig av de erfarenheter jag har efter att ha arbetat med fysisk, emotionell och andlig utveckling genom hela livet. I föreläsningen varvar jag egna exempel varvat med erfarenhetrer i mitt arbete som ledarskapsutvecklare genom mental träning, hypnos & multicoaching.

I föreläsningen kommer du få praktiska tips hur du själv kan ändra mindset, hur du ser på dig själv och hur du kan öka självkänslan. 

Föreläsningen har fritt inträde MEN
du måste registrera dig för en plats på föreläsningen då det är begränsat antal platser.


Knappen här under tar dig till boknings- och förfrågningssidan. Där hittar du kontaktinformation för att registrera dig för din plats på föreläsningen.


Varmt Välkommen!
//Nenna Zetterström
 

Ja, jag vill registrera en plats på föreläsningen >

..din passion att dela med dig ...illustrerar så bra både i text och med övningar!...

"Tack för en underbar föreläsning, så inspirerande! Din passion att dela med dig och föra fram ditt budskap är fantastiskt! Du illustrerar så bra både i text och med övningar!"   
Deltagare föreläsning 
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 
Kundreferens: "Jag har haft förmånen att se Nenna föreläsa och jag har även blivit coachad av henne. Som föreläsare är hon helt underbar att lyssna på och väldigt färgstark och hennes inspirerande budskap och kunskap går rätt in i hjärtat. Hon är både rolig och hennes fantastiska sätt att förmedla på gör hennes föreläsning till en enda spännande berättelse som ger dig massa nya insikter. Som coach är hon allt man ska vara tycker jag, väldigt behaglig och klok och hon har verkligen hjälpt mig i min utveckling. Vill du få kunskap och verktyg till livet och förstå dig själv bättre och din omgivning? Vill du utvecklas och våga ta det där klivet för att må så bra som du förtjänar? Då tycker jag absolut att Nenna är rätt person att guida dig och det är en investering för livet!" Emma Stolfer
Kundreferens: "Jag vet inte riktigt hur jag med ord ska förklara vad jag upplevde, hur mycket jag lärt av Nenna! Helt fantastiskt! Vilken utstrålning, vilket engagemang! Man sitter hänförd genom det hon förmedlar och det hon säger går rakt in i hjärtat och har gett mig tankeställare för livet! Hon trollbinder dig! Tack för allt!" Kaisa
Kundreferens: "Nennas föreläsning om att väcka frågor är bland det bästa jag någonsin lyssnat på! Hon fångar det där lilla, subtila och det som ändå är så svårt att sätta fingret på, och gör det begripligt och får det att verka så enkelt och elegant! Många människor letar efter svar och Nenna ställer frågor som får mig att vakna till liv och fundera och reflektera. Förvåning blandat med häpnad och nyfikenhet, och massor av aha upplevelser och insikter, kan det bli bättre? Vi lever i en värld där mycket handlar om pengar och yta, där Nennas föreläsning verkligen får mig att tänka till, på ett djupare plan. Det är enkelt och samtidigt komplext, elegant och finurligt, helt enkelt värt att lägga pengar och tid på, du kommer inte att ångra dig!" Lotten