Creative Mind Communication
Öppna föreläsningar

"I mina föreläsningar vill jag inspirera till nya steg till  att ta plats i ditt eget liv  genom eget ledarskap för mer självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet!".
Varberg
HYPNOS & SJÄLVHYPNOS- ATT SLÄPPA DET GAMLA FÖR ATT SKAPA DET NYA

Vad är HYPNOS? Kan alla bli en ”Zlatan”? Vad har du för användning av att lära dig SJÄLVHYPNOS?

Föreläsningen visar hur du med hjälp av hypnos kan styra, och påverka dig själv mer än du tror! Och ofta med snabba RESULTAT! Lär känna dig själv på ett helt nytt sätt genom att få förklaringar till varför MENTAL TRÄNING är ANVÄNDBART för alla oavsett om det handlar om att du vill känna större LUGN i privatlivet, mer BALANS i arbetslivet eller större FOKUS inom idrotten.


Varmt Välkommen till en föreläsning som kan inspirera dig att se och känna dig själv på ett helt nytt sätt och få förklaringar till varför MENTAL TRÄNING fungerar!


 Föreläsare: Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach
 
Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!

 
Välkommen med din anmälan >  
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”
Varberg
MÅ BRA, HELT ENKELT - hur GÖR man det?
 

Finns det knep och verktyg att använda för att må bättre? Och hur GÖR man i så fall? Det här är föreläsningen som kan inspirera dig att känna att MÅ BRA är något du själv skapar från INSIDAN! Genom att förstå att du själv kan påverka ditt liv, mer än du kanske tidigare varit medveten om, tar du personligt ansvar för din UTVECKLING att må bättre, få bättre fungerande relationer och framförallt känna större GLÄDJE i livet – LIVSSTIL som fungerar för att må bra! Den här föreläsningen behandlar om att MÅ BRA och känna mer GLÄDJE och hur du själv kan styra och påverka dina känslor för en LIVSSTIL att MÅ BÄTTRE. Du får enkla verktyg för att skapa mer glädje i vardagen och förstår att ”life is an inside job”. Bered dig på en kväll med INSIKTER, SKRATT och kanske helt ny FÖRSTÅELSE till att det går att leva med mer glädje och att må bra HELT ENKELT!
 
Varmt Välkommen till en föreläsning som kan inspirera dig att se och känna din egen KRAFT att uppleva mer glädje inifrån och ut!

Föreläsare:  Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach

Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!


 Välkommen med din anmälan >


 
..din passion att dela med dig ...illustrerar så bra både i text och med övningar!...

"Tack för en underbar föreläsning, så inspirerande! Din passion att dela med dig och föra fram ditt budskap är fantastiskt! Du illustrerar så bra både i text och med övningar!"   
Deltagare föreläsning