I believe there is a big difference in knowing what to do and doing what you believe is right for you when it comes to creating balance and goals. 

                                                                  do You believe that to?

Creative Mind Communication
Mental Träning

"Positiv Mental träning är användbart för ALLA både inom arbetslivet, privata områden och inom idrotten"

MENTAL TRÄNING som stresshantering

Mental träning som stresshantering erbjuds av allt fler arbetsgivare som friskvårdbidrag. Mental träning är både värdefullt och effektivt för att hantera stress, uppleva större kontroll och för att vara mer närvararande. Sammantaget allt det som vi människor behöver för att må bättre och känna att vi gör ett bra jobb som vi kan känna oss stolta över. Mental träning ger synergieffekter där du kan uppleva större mental skärpa, vara mer lösningsorienterad och fortsätta arbeta med lugn och närvaro.

Idrottare har använt sig av mental träning länge och det är ingen tillfällighet att allt fler utanför idrott- och sportsammanhang får upp ögonen för de positiva effekterna det ger.

Flera företag låter sina anställda komma till mig för mental träning som stresshantering så kolla vad som gäller på din arbetsplats och Varmt Välkommen att ta kontakt med mig när du är redo att använda mental träning som stresshantering du också. 


 

MENTAL TRÄNING - vad det kan ge dig att samarbeta med mig

En del människor tror fortfarande att mental träning/coaching/hypnos bara är för idrottare. Inget kunde vara mer felaktigt – det är värdefullt för ALLA!

Min styrka som coach, mental tränare, hypnoterapeut och ledarskapsutvecklare är att jag hjälper dig att skapa en stark och kraftfull progression med självkänsla och självförtroende! En karta över den du vill varahelt enkelt. Det kan handla om rent privata målsättningar, i arbetslivet eller inom idrotten.

För att du ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete använder jag mig av flera verktyg, metoder och modeller som tex hypnos, hypnoterapi, NLP mm. Då har vi alla möjligheter att frilägga, rensa och släppa det som tidigare kanske hindrat dig och så skapar vi den ”framtidskarta” som ska gälla från nu och framåt.

Alla människor är lika olika och därför behöver vi hitta det som fungerar för dig. Jag är expert på det jag gör och DU är expert på Dig – tillsammans tar vi fram det koncept som fungerar för dig.

Min devis är ”med glädje som drivkraft” och det är också min ambition i allt mitt arbete. Att hjälpa människor hitta glädjen i det de gör för då är allt möjligt! Vad jag erbjuder, och hjälper människor med, är ledarskapsutveckling genom kurser, föreläsningar, hypnoterapi och individuella coaching-program, som enkelt och effektivt hjälper människor att uppnå de resultat de vill, både till enskilda och till grupper.

Detta genom att lära ut ett strukturerat och flexibelt system om hur hjärnan, våra känslor, närvaro och kommunikation påverkar dig själv och andra. Helt enkelt att hjälpa dig och andra att ta dig från där du är
till dit du vill komma och har roligt under tiden!
Varmt Välkommen! Vi ses!

...individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den mentala träningen är viktig för alla! 

MENTAL TRÄNING - mer om vad det kan ge dig att samarbeta med mig

Mental träning och coaching handlar om att öva upp din förmåga att styra dina tankar, inre bilder och känslor och att fokuserat bygga upp självförtroende och kraft att veta att du har förmågan att handskas med det du behöver  hantera! Det spelar ingen roll om du sysslar med individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den mentala träningen är viktig för alla! 

Genom medvetenhet och insikt om din situation kan du öva in ett nytt tankemönster som kan ge dig en helt ny livssituation och vara skillnaden mellan dina tidigare prestationer och dina framtida resultat. Det ger ett öppnare sinne och större medvetenhet som i sin tur leder till handlingskraft och rätt prioriteringar. Dina tankar är navet som påverkar och styr dina handlingar och dagliga prestationer mest av allt.

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du som väljer att samarbeta tillsammans med mig, och som menar allvar med din önskan om förändring, ska få ut mesta möjliga. Därför tar jag det ett steg längre och kan väva in  hypnoterapi och hypnos>  för dig som väljer detta för snabbare och mer djupgående resultat.


 

MENTAL TRÄNING -vem har nytta av det
 

Det är värdefullt för alla att gå till en coach! Alla har nytta och användning av att coachas i olika skeden i livet. Den investering du gör i dig själv ger många gånger bättre resultat än att "försöka" på egen hand.

Till mig kommer individer som beslutat sig för att de är villiga att göra jobbet som behövs för att förändra sin situation och utvecklas för att leva det liv de vill leva!

Det är det personlig utveckling och personligt ledarskap handlar om - att bli fri från det som tidigare kan ha hindrat dig i olika situationer. Och att välja att leva med mer glädje, närvaro och balans i livet!

...hitta tillbaka till balansen...

"Jag går regelbundet till Nenna för både jag och min omgivning märker hur bra det är för mig som stressad företagare att hitta tillbaka till balansen och det gör jag med Nennas fantastiska hjälp!" Carina

 
Kundreferens: "Efter många år av ett mående som gått upp och ned, olika behandlingsmetoder, kuratorer mm hamnade jag alltid tillbaka på ruta ett. Det är så här det är, accepterade jag till slut. Sedan tog jag en sista chans. När jag läste om Nenna Zetterström, det klickade bara av texten på hemsidan! För första gången har jag med Nennas hjälp lärt mig att själv hitta svaren och lösningar, se mönster och hur jag på små men otroligt effektiva sätt kan ändra mina invanda mönster. Äntligen förstår jag! Tack Nenna, du är en ängel! Din kunskap, engagemang och glädje . . . TACK !" Catarina N
Kundreferens: ”Nenna har verkligen fått mig på rätt väg igen och fått mig att må så mycket bättre. Redan efter mitt första möte med Nenna Zetterström så kände jag att detta var rätt. Jag gick ifrån mötet med en helt annan energi och med en mycket positivare känsla. Jag har lärt känna mig själv så mycket bättre och hur jag ska tänka och hantera olika situationer på ett mycket bättre sätt. Rekommenderar starkt till ALLA att ta hjälp av Nenna och lära sig mer om sig själv. Tack för all hjälp Nenna!” Albin S

...den mentala träningen har betytt mer för mig än jag kan förklara...

"Den hjälp jag får av att gå till Nenna Zetterström har gjort mig mer självsäker i mitt sportutövande! Jag känner mig mer trygg och säker ute på plan och den mentala träningen har betytt mer för mig än jag kan förklara! Det känns inuti att jag är en bättre spelare och det märks på planen! Tack!"  PJ
Kundreferens: ”Fantastiska kvinna! Har aldrig tidigare träffat en människa med sådan inkänning, kunskap och underbar energi. Genom hennes vägledning, mentala träning och coaching har jag fått ett lugn och nått nivåer jag aldrig trodde jag skulle uppnå! Kan vänligt men bestämt säga att ALLA borde gå till Nenna Zetterström, för sin egen skull! Vi är värda att må bra! Mina innerligaste, varmaste och starkaste rekommendationer!” //Maria A
Kundreferens: "Nenna Zetterström har coachat mig under en tid. Mycket spännande men också roligt. Hon har fått mig att tänka i nya banor och gett mig verktyg att jobba vidare med själv. Nenna kom in i mitt liv i precis rätt ögonblick, det är jag otroligt glad för! Hon har lärt mig att hitta glädjen i livet, att tycka om mig själv och öppnat nya vägar. Nenna är en fantastisk coach, ärlig och ödmjuk, hon får mig att växa!" Marie

...Tack för att jag hittat en coach som dig…

"Att ta hjälp av en Coach är som att sudda ut glappet mellan där jag är och dit jag vill- coachingen gör att jag förstår varje steg jag tar!  Tack för att jag hittat en Coach som dig Nenna!"             Carolina A

 
Kundreferens: "Tillsammans med Nenna Zetterström har jag precis påbörjat min resa mot mitt inre lugn. Nenna är precis den personen som fattats i mitt liv! Hon lyfter upp mina beteendemönster i ljuset och hjälper mig att själv komma på VAD jag behöver och vill utveckla. Mina varmaste rekommendationer! Jag har längtat till varenda träff!" S Larsson

...hjälpt mig mer än jag kan förklara...

"Jag har blivit mer lugn och harmonisk och jag tänker inte så långt fram så jag oroar mig inte för framtiden. På vårt sista möte sa Nenna att hon märkte skillnad på mitt sätt och hållning. Första gången var jag på väg ur stolen, nu satt jag i den. Tidigare hade jag svårt för människor som säger "detta är jag bra på", jag drog öronen åt mig av sånt tidigare. Efter att ha jobbat med Nenna har jag ändrat mig! Min åsikt nu är att Nenna Zetterström verkligen är bra! Hon har öppnat mina sinnen. Jag har fått enkla men effektiva övningar och strategier som gör att jag kan ta mig från rött till grönt om jag blir stressad. Tack Nenna, du har verkligen hjälpt mig mer än jag kan förklara!" Ivan