Creative Mind Communication - ledarskapsutveckling & coaching när du är redo att ta plats i ditt eget liv!

Creative Mind Communication
Coaching -vem har nytta av det

"Coaching kan ge dig verktyg att hitta det som fungerar för dig. Verktyg som gör att du har lättare att hålla fokus, följa din väg  och ta plats i ditt eget liv"

COACHING - för vem är det användbart

Det är värdefullt för alla att anlita en coach! Alla har nytta och användning av att coachas i olika skeden i livet. Den investering du gör i dig själv ger många gånger bättre resultat än att "försöka" på egen hand. Ett av skälen till att det är så är att hjärnan söker referensmaterial i dina erfarenheter vilket gör att du alltid tänker i "dåtid". Därför har du mindre möjligheter att ställa dig utvecklande frågor för att ta dig utanför dina egna "ramar". För att ta dig vidare, och förbi, dina egna begränsningar behöver du någon som kan ställa de där frågorna som är bortanför den egen "blinda fläcken".

Här är en coach en väl värd investering för du tar inte bara hjälp för att komma vidare. Du visar samtidigt dig själv att du sätter så stort värde på dig själv att du lägger tid, energi och resurser för dig. Investeringen du gör kommer ge dig flerfaldigt tillbaka. Det kan ge dig bättre relationer, du kan känna större tillit till din egen förmåga vilket gör att du vågar prova nya saker, du sätter sunda gränser för dig själv & andra vilket kan ge dig större balans än du kanske trodde möjligt. Du utvecklas både fysiskt, mentalt & andligt och både självförtroendet och självkänslan ökar. Resultaten det kan ge, det sätter bara dina drömmar begränsningen för!

Högpresterande chef eller företagare, idrottare eller du med vilja att utvecklas för egen del, till mig kommer du som beslutat dig för att du är villig att göra jobbet som behövs för att förändra din situation och utvecklas för att leva det liv du vill leva!

Det är det personlig utveckling och personligt ledarskap handlar om - att bli fri från det som tidigare kan ha hindrat dig i olika situationer. Och att välja att leva med mer glädje, närvaro och balans i livet!

...Tack för att jag hittat en coach som dig…

"Att ta hjälp av en Coach är som att sudda ut glappet mellan där jag är och dit jag vill- coachingen gör att jag förstår varje steg jag tar!  Tack för att jag hittat en Coach som dig Nenna!"             Carolina A

...lärt mig hitta glädjen i livet…

"Nenna Zetterström har coachat mig under en tid. Mycket spännande men också roligt. Hon har fått mig att tänka i nya banor och gett mig verktyg att jobba vidare med själv. Nenna kom in i mitt liv i precis rätt ögonblick, det är jag otroligt glad för! Hon har lärt mig att hitta glädjen i livet, att tycka om mig själv och öppnat nya vägar.  Nenna är en fantastisk coach, ärlig och ödmjuk, hon får mig att växa!" Marie

 

...ständigt nya insikter...

"Med Nenna Zetterströms hjälp kommer jag ständigt till nya insikter och drar lärdom. Oj vad jag har utvecklats!" Ola

...hitta tillbaka till balansen...

"Jag går regelbundet till Nenna för både jag och min omgivning märker hur bra det är för mig som stressad företagare att hitta tillbaka till balansen och det gör jag med Nennas fantastiska hjälp!" Carina