Creative Mind Communication
Coaching - varför funkar det

"Coaching kan ge dig verktyg att hitta det som fungerar för dig. Verktyg som gör att du har lättare att hålla fokus, följa din väg  och ta plats i ditt eget liv"

COACHING - varför funkar det

Mental träning och coaching handlar om att öva upp din förmåga att styra dina tankar, inre bilder och känslor och att fokuserat bygga upp självförtroende och kraft att veta att du har förmågan att handskas med det du behöver  hantera! Det spelar ingen roll om du sysslar med individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den mentala träningen är viktig för alla! 

Genom medvetenhet och insikt om din situation kan du öva in ett nytt tankemönster som kan ge dig en helt ny livssituation och vara skillnaden mellan dina tidigare prestationer och dina framtida resultat. Det ger ett öppnare sinne och större medvetenhet som i sin tur leder till handlingskraft och rätt prioriteringar. Dina tankar är navet som påverkar och styr dina handlingar och dagliga prestationer mest av allt.

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du som väljer att samarbeta tillsammans med mig, och som menar allvar med din önskan om förändring, ska få ut mesta möjliga. Därför tar jag det ett steg längre och kan väva in  hypnoterapi och hypnos>  för dig som väljer detta för snabbare och mer djupgående resultat.


 


...hitta tillbaka till balansen...

"Jag går regelbundet till Nenna för både jag och min omgivning märker hur bra det är för mig som stressad företagare att hitta tillbaka till balansen och det gör jag med Nennas fantastiska hjälp!" Carina

 

...innehållet är oändligt...
 
"Nenna, Två timmar hos dig känns som 15 min! Samtidigt som innehållet är oändligt. Jag är så oerhört tacksam för mötena med dig som gör att jag kan må så bra som idag! Nacken som varit hemsk, känner jag inte av alls. Du är en Ängel! Kramar till dig."
Jeanette

...Tack för att jag hittat en coach som dig…
"Att ta hjälp av en Coach är som att sudda ut glappet mellan där jag är och dit jag vill- coachingen gör att jag förstår varje steg jag tar!  Tack för att jag hittat en Coach som dig Nenna!" Carolina A

...lärt mig hitta glädjen i livet…

"Nenna Zetterström har coachat mig under en tid. Mycket spännande men också roligt. Hon har fått mig att tänka i nya banor och gett mig verktyg att jobba vidare med själv. Nenna kom in i mitt liv i precis rätt ögonblick, det är jag otroligt glad för! Hon har lärt mig att hitta glädjen i livet, att tycka om mig själv och öppnat nya vägar.  Nenna är en fantastisk coach, ärlig och ödmjuk, hon får mig att växa!" Marie

 

...ständigt nya insikter...

"Med Nenna Zetterströms hjälp kommer jag ständigt till nya insikter och drar lärdom. Oj vad jag har utvecklats!" Ola