Det finns NYCKLAR för att känna och uppleva mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO. Vill du göra den mest spännande och värdefulla resa du kan göra och utforska dig själv?

Det låter intressant>


 

TIPS FRÅN COACHEN

Den här övningen är ett tips som är värdefullt att ha koll på

Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or Nenna Zetterström is a Leadership & Life Strategist and transformation specialist. Nenna is consulting people and businesses globally to manage their leadership, making everyone in the organization or
Vilken är din största styrka?

Alla har många förmågor, styrkor och saker som de är bra på. Men vad är du sådär EXTRA BRA på? Vilken är din STÖRSTA gåva/styrka/förmåga?

Alla styrkor som överdrivs blir en svaghet och det är då styrkan "förvandlas" till något som du och din omgivning skyr och inte vill vara nära eller t.o.m undviker. Det "tär" på dig och på dem omkring dig.

Om vi har en person vars största styrka är att vara STARK (på olika sätt) så är det en enorm gåva/förmåga, eller hur. Men när den styrkan överdrivits går den över och blir en svaghet. Istället för att vara stark blir vi kontrollerande, rigida och krävande mot vår omgivning på olika sätt för att "kompensera" svagheten av styrka.

Det är då LUST övergår till LAST. Både för dig och din omgivning för båda påverkas. Det du tidigare tyckte var så ROLIGT att göra, det var LUSTFULLT, känns som en beLASTning och du finner inget nöje i det längre.

Är det då HANDLINGEN, det du gör, som förändrats? Nej, det är det inte utan vad det handlar om är att ditt inre FÖRHÅLLNINGSSÄTT har ändrats för du har släppt din INRE BALANS.

Ännu en gång förstår vi att det handlar om att vara NÄRVARANDE med det vi gör för då är du i BALANS. Då är det också ROLIGARE och LUSTFYLLT att göra det du gör. Då mår också människorna runt omkring oss bättre.

Att ha koll på det här är både värdefullt och användbart för dig för när du förstår är det LÄTTARE för dig att inse att du bara tappat fokus och närvaro för en stund och då kan du enkelt och med större lätthet "hämta hem" dig själv igen.

Så vilken är din största styrka? Och när du hamnar ur kurs, hur tar sig den styrkan uttryck då?

Purple hug
//Nenna Zetterström