God Jul & Gott Nytt År

Varmt Tack för det här året och Väl mött 2022

God Jul & Gott Nytt År!

Åh vad jag upplever tiden rusa fram, känns det så för dig också?
Redan är det Jul och knappt hann jag packa ned adventsljusstakarna efter förra julen, förrän de skulle upp igen. Och det är mysigt med alla ljusen den här tiden för det blir liksom ljusare och lite lättare att uppleva vintern (för en som mig som älskar sommar och värme vill säga ;) ). 

Tiden har som sagt gått snabbt och snart öppnar jag dörrarna för det nya ledarskapsprogrammet "Sant Ledarskap" och lanseringen av den nya plattformen Purple Place Academy.  Men mer om det senare! Jag ville bara titta in här för att önska dig 

En Riktigt God Jul & Ett Fantastiskt Gott Nytt År!
Jag önskar Dig allt det du vill ha av det nya året för Dig och de Dina!  

Ha en riktigt fin & skön Jul! Det är Du värd alla dagar, jul eller inte!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter