CmC - Övriga Kurser

"Jag rekommenderar verkligen alla att gå denna kursen för Nenna Zetterström! Mycket lärorikt, inspirerande och inte minst motiverande! 
En investering i dig själv"  Deltagare HT 2013

 

Personligt Ledarskap steg 1,2,3

Att leda sig själv- Det Personliga Ledarskapet

Överallt pratas det om ledarskap och ofta förknippar vi det med chefsroller i olika situationer. Men det absolut viktigaste ledarskapet är det egna Personliga Ledarskapet, eller självledarskapet, oavsett om du arbetar som chef, ledare, idrottsutövare, mammaledig förälder eller vilken annan roll du än befinner dig i. Det är lika viktigt för alla!

Du ingår ien mängd olika grupper och team av olika slag som tex i relationer, i familjen, med dina vänner och dina arbetskamrater, i dina fritidsaktiviteter och idrotter och kanske i ledningsgrupper. Den gemensamma nämnaren för dessa team eller grupper är du och i dessa grupper upplever du effekterna av hur väl du känner dig själv och din förmåga att relatera till andra.

Utan att veta vem du är, vad du vill och vart du vill komma, har du mindre möjligheter att med säkerhet leda dig själv. Och då kan du ännu mindre med övertygelse leda andra om du arbetar som chef, ledare eller som förälder!

Det börjar ALLTID med det inre ledarskapet, hur väl du känner dig själv och hur du fungerar, för att kunna fungera i det yttre teamet/gruppen. Med ett gott Personligt Ledarskap vet du vem du är och vem du tar med dig in i olika relationer och konstellationer. Då kan du leda både dig själv och andra med kongruens, säkerhet och öppenhet!

Det Personliga Ledarskapet- konsten att leda sig själv!

Praktiska kurser där du aktivt arbetar med medveten utveckling genom självkännedom genom bl.a. mental träning och närvaro! För dig som vill FÖRSTÅ och kunna LEDA DIG SJÄLV med glädje, frihet och självförtroende!


HÖSTENS KURSSTARTER  VARBERG FULLTECKNAD                             

 
NYHET HÖSTEN!  FULLTECKNADE
Personligt Ledarskap steg 3
-praktisk kurs i målinriktad utveckling genom holistisk medvetenhet

Fördjupning och tillämpning som knyterihop delkurserna
steg 1 & steg 2 till en KRAFTFULL HELHET! Här läggs stor vikt vid ENERGIMÄSSIGA insikter och förståelse av det Personliga Ledarskapet.

 Vi har fortsatt fokus på självkännedom och förmåga till självledarskap genom PERSONLIG UTVECKLING och i den här delkursen arbetar vi med HOLISTISK MEDVETENHET och ser sammanhangen och systemen bakomde mentala processerna.  

Det här är en PRAKTISK kurs som vänder sig till dig som VILL UTVECKLAS och bättre känna dig själv och som kan skapa medvetenhet att förstå hur detaljerna i det Personliga Ledarskapet bygger en KRAFTFULL HELHET.

Det här är kursen för dig som AKTIVT VÄLJER att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och har ROLIGT under tiden!

Förkunskaper: Personligt Ledarskap steg 1 & Personligt Ledarskap steg 2.

 
...Rekommenderas verkligen!…
"En inspirerande, upplyftande o helt otroligt bra kurs! Rekommenderas verkligen!"  Deltagare Personligt Ledarskap steg1
N Y H E T ! ! En helt ny LEDARSKAPSKURS som du gör i din egen takt! Var du än befinner dig!
Helt ny kurs med inriktning mot utveckling och mental träning och större medvetenhet! Mer info kommer under våren 2019!  

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)

Kursinformation- Personlig utveckling & Personligt Ledarskap

Personligt Ledarskap innebär att ha en stark känsla för vem du är, vad du kan och vart du vill i ditt liv. I kursen lägger vi fokus på självkännedom och förmåga till självledarskap genom personlig utveckling med bland annat NLP som är en metod och studie inom modern kommunikation.

Under kursen går vi bland annat igenom:
•hur du använder språket och fysiologin
• vikten av att vara närvarande
• hjärnan och hur den inverkar på ditt beteende
• hur du skapar positiva övertygelser
• hur du maximerar din energinivå
• förståelse att alla lever i olika kartor
• hur du skapar bättre självförtroende
• hur du skapar bättre självkänsla
• träning av din mentala kondition
• det egna ansvaret för att Må Bra

Förutom allt detta får du förståelse för hur du själv påverkar ditt välmående genom dina tankar, dina ord, dina handlingar och dina resultat och du får grundläggande kunskaper i effektiv egenkommunikation. Du får förståelse för hur tankar, språk och beteenden fungerar och genom att vi varvar teori med övningar får du förståelse för hur du kan öka din kontroll över hur du mår, hur du kan förstå dig själv och andra bättre, enklare får fram ditt budskap och känner dig trygg med att utvidga din komfortzon.

Allt personligt ledarskap grundar sig i självkännedom. Det startar med det inre ledarskapet i dig själv, att du vet vem du är och om hur du tar ansvar för dina handlingar och därför också resultaten av hur din verklighet kommer se ut. Personligt ledarskap innebär att genom självkännedom växa som människa.

Målet är att du efter avslutad kurs själv har fått se och känna effekten av de verktyg du fått med dig och är inspirerad att själv fortsätt lyfta, stärka och hjälpa dig själv att må allt bättre i ditt Personliga Ledarskap!

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas och bättre känna dig själv, dina drivkrafter och vad som motiverar dig. Vi kommer arbeta med olika övningar och genomgångar. Kursen har vissa grundmoment och ämnen som vi går igenom. Utöver det så har innehållet i kursen inga fasta ramar utan innehållet blir vad vi gemensamt känner att vi vill och behöver arbeta med. Därför blir den här kursen vad du vill att den skall vara för dig!

Att ta dig från där du är till dit du vill komma och har roligt under tiden!Intervju från en tidigare kurs >
"Den här kursen är din nyckel fram i livet! Du börjar med ett steg och då är denna kursen det första att ta! Deltagare VT-2015 steg 1

 "Kursen ger ett lugn i att bli medveten om sig själv och samtidigt uppskatta andra!" Deltagare VT-2015 steg 1

"Spännande kurs som ger så mycket energi! Livsviktig!"
Deltagare VT-2015 steg 1
"Värdet av denna kurs som gett den utveckling jag är i är ovärderlig!"
Deltagare VT-2015 steg 1

 "GÅ DEN! Du kommer inte att ångra dig!" Deltagare VT-2015 steg 1

 "Mycket intressant kurs som ger insikter i hur du fungerar och det fungerar!" Deltagare VT-2015 steg 1

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)