Kurser
Creative Mind Communication

"...fantastiskt kunnig, entusiasmerande och inspirerande kursledare!…"
Du har verkligen varit en fantastiskt kunnig, entusiasmerande och inspirerande kursledare Nenna! Ser fram emot nästa kurs!"    Deltagare Personligt Ledarskap steg 2
Varberg   
PERSONLIGT LEDARSKAP INSIDE OUT, steg 1 - personlig utveckling för självledarskap


Det börjar med att förstå vem DU ÄR.
Kursen vänder sig till dig som förstår att det handlar om att må bra från INSIDAN, FÖRST! Det är först när du ÄR som du lättare kan GÖRA, och i kursen går vi igenom nycklar för VÄLMÅENDE och STRESSHANTERING, där personlig INRE UTVECKLING och medvetenhet blir tydlig.

I kursen lägger vi fokus på självkännedom och förmåga till självledarskap genom PERSONLIG UTVECKLING. I kursen får du förståelse för hur du själv påverkar ditt välmående genom dina tankar, dina ord, dina handlingar och dina resultat. Målet är att du efter avslutad kurs själv har fått se och känna effekten av de verktyg du fått med dig och är inspirerad att själv fortsätt lyfta, stärka och hjälpa dig själv att må allt bättre!

Det här är en PRAKTISK kurs som vänder sig till dig som vill ha en LIVSSTIL där DU MÅR BRA från insidan och VILL UTVECKLAS att bättre känna dig själv, dina DRIVKRAFTER och vad som motiverar dig. Allt LEDARSKAP grundar sig i självkännedom - Personligt Ledarskap helt enkelt!

Vi varvar övningar och teoretiska genomgångar och kursen kan ge många Aha-upplevelser genom praktiska övningar där du lär känna dig själv bättre. Utöver det så har innehållet i kursen inga fasta ramar utan innehållet blir vad vi gemensamt känner att vi vill och behöver arbeta med. Kursen är utformad att vara vad DU VILL att den skall vara FÖR DIG! Genomgående för kursen är att vi har ROLIGT under tiden du tar dig från där du är till dit du vill komma! Därför blir den här kursen vad du vill att den skall vara för dig!

Om kursledaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!

Varmt Välkommen med din anmälan > Så här sa några av tidigare kursdeltagare om kursen:

" Jag lyssnade till min magkänsla och på bara ETT enda samtal med dig Nenna kände jag att det är det har jag vill göra! Det har jag inte ångrat en sekund! TACK för att du har denna kurs Nenna!"

"Att gå Nennas kurs är givande för ALLA oavsett var man befinner sig i livet"

"Nenna du är en fantastisk kursledare som lär ut från hjärtat och det syns att du bryr dig och du är även väldigt kunnig"


"Smart upplägg med många bra överraskningar. Nenna garanterar många AHA upplevelser och fina tankeställare"


 
Varberg   
PERSONLIGT LEDARSKAP INSIDE OUT, steg 2 - personlig utveckling för fortsatt självledarskap


FORTSÄTTNINGSKURS för dig som gått, eller går, PERSONLIGT LEDARSKAP & LIVSSTIL steg 1.
Vi bygger vidare och du får ytterligare verktyg som kan stärka din SJÄLVKÄNSLA och ditt SJÄLVFÖRTROENDE och hur du kan styra dina tankeprocesser för att enklare uppnå det du drömmer om. Det här är kursen för dig som VÄLJER att ta dig från där du är till dit du vill komma och har ROLIGT under tiden!
 
Om kursledaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Nenna har hållit kurser i PERSONLIGT LEDARSKAP under många år och hennes föreläsningar följer samma tema. Hon har ett sätt att enkelt, och roligt, förklara genom praktiska exempel. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet!
Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!
Varmt Välkommen med din anmälan!


Varmt Välkommen med din anmälan > 

 
"...jag vill uttrycka min ENORMA TACKSAMHET över dig Nenna, allt du delar med dig av, din coaching, din vishet, kursen, att du gav mig min rosa nyckel (verktyg för att låsa upp mitt inre). TACK NENNA! TACK, TACK, TACK! Ser fram emot nästa grupp med nyfikenhet och glädje" Deltagare HT-2016
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...

"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 2015
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

”TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”
"Hej goaste Nenna!
Tänkte på dig häromdagen...
Ibland är saker och ting mer magiska än vanligt...!
Tänker på dig OFTA och har mycket LÄRDOM MED MIG AV DINA KURSER. Framförallt är jag mer POSITIV och har lättare för att få saker gjort. Underbart!

Deltagare HT-2015 & VT2016

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)