Mer om Hypnos III
Creative Mind Communication

"Hypnosterapi och hypnos är handlar om att byta ut gamla begränsande mönster tör djupgående och snabba resultat".
Eftersom vi jobbar med ditt inre där oro och stress kan ha samlats så kan hypnos vara användbart och göra stor skillnad vid allt som har sitt ursprung från stress.

Det är en effektiv metod att frigöra från energiblockeringar som kan komma från tex stress, oro, dålig självkänsla, sömnsvårigheter, trauman, stamning, skuld och skam. Hypnos används också med fördel som hjälp för att sluta röka och vid viktproblem. Listan kan göras oändligt lång över områden där hypnoterapi kan vara effektivt och synnerligen användbart!

När du genomgår en hypnossession jobbar vi med att neutralisera gamla minnen och känslor, vi jobbar med orsaken. Då kan även andra, sekundära, symtom lindras och de kan till och med helt försvinna. Likna det vid ett pärlhalsband. Om du har en energiblockering i en pärla långt inne på tråden, och "klipper av" den vid pärlan med energiblockeringen, då kan flera andra pärlor trilla bort, flera andra symtom kan försvinna.

Mer om hypnos och Våra Sinnen >


 
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort!
Jag känner mig så fri! Tack Nenna för hjälpen!"  Carina

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)