I believe that to let go of things no longer serving, you have to be honest with yourself and stop selling your soul,                                                                             
                                                                         do You believe that to?

CmC- Hypnos & Hypnoterapi

"I Hypnosterapi och hypnos är det du som har kontrollen,  jag hjälper dig att navigera  och det är du som styr"

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du, som menar allvar med din önskan om en hållbar förändring i ditt liv, ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete. Därför tar jag det ett steg längre och erbjuder hypnoterapi och hypnos för dig, som väljer detta i vårt samarbete, för snabba och djupgående resultat!
 

Allt fler förstår fördelarna det ger att arbeta med HELHETEN! Kropp och sinne är ett system som samverkar precis som en dator och dess program. Ibland funkar datorn inte helt optimalt och då kan det vara ett program som ligger och stör i bakgrunden. Det är likadant med kroppen och våra mentala processer! Du kan ha en mental spärr, eller ett omedvetet mönster, som ligger och stör i bakgrunden och som kanske tom hindrar dig att göra det som du vill!

Känner du att du vill ta dig själv till en ny nivå, kanske snabbare och mer djupgående än du trodde är möjligt!  
Boka din tid här >

Hypnos är ett resursfyllt tillstånd, då du befinner dig i ditt undermedvetna sinne. Det är ett djupt avslappnat och behagligt tillstånd där du släpper på behovet av att hitta rationella förklaringar. Det är då du kan hitta lösningen som du tidigare trodde var olöslig, lugnet som du trodde var oupnåeligt, balansen som du känt varit så långt borta.

Hypnos innebär att du kan uppleva en inre frid och en känsla av fullkomlig närvaro och tidlöshet. Många upplever hypnos som sann inre klarhet med tillgång till svaren.
Ledarskapsutveckling & hypnoterapi, två pusselbitar som Creative Mind Communication erbjuder för snabba och djupgående resultat i ditt eget liv. Varmt Välkommen när du är redo att ta plats i ditt eget liv!
Ledarskapsutveckling & hypnoterapi, två pusselbitar som Creative Mind Communication erbjuder för snabba och djupgående resultat i ditt eget liv. Varmt Välkommen när du är redo att ta plats i ditt eget liv!
Hypnos och mental träning via din arbetsgivare? Kolla vad som gäller på just din arbetsplats och om du kan omfattas av friskvårdsbidraget som allt fler arbetsgivare erbjuder sina anställda.
...WOW…
"Jag är sååååå tacksam över att jag vågade prova hypnos! Hypnosen har gett mig lugnet och det här är det bästa jag gjort!
Jag känner mig så fri! TACK Nenna för hjälpen!"  Carina

Det här är första delen i videoserien där jag förklarar vad hypnos är, hur det fungerar och hur en hypnos session hos mig går till.

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)