CmC - Föreläsning
Lycka på recept, finns det?

"Våra föreläsningar vill inspirera till nya steg till  att ta plats i ditt eget liv  genom eget ledarskap för mer självförtroende, självkänsla och självrespekt  för att  känna mer  glädje i livet!".
Företagsanpassad föreläsning
LYCKA PÅ RECEPT, FINNS DET?

Den här föreläsningen tar upp områden för hur vi kan göra för att ”orka räcka till” och ”få livspusslet att gå ihop” och ”känna mer glädje privat och på jobbet”. Föreläsnngen varvas med grupparbeten för att reflektera enskilt över den egna situatioen men också arbetsgruppens. Som alltdi så ger jag konkreta och enkla verktyg som kan stärka var och en individuellt men också gruppen som helhet. 

Den här föreläsningen anpassas efter uppdragsgivarens behov.


Föreläsare: Nenna Zetterström, hypnoterapeut, ledarskapsutvecklare och coach
 
Om föreläsaren
Nenna är utbildad hypnoterapeut, coach, utbildare och föreläsare som bland annat arbetar med NLP, som är en metod och studie inom modern kommunikation. Den röda tråden i hennes arbete är inriktningen mot det Personliga Ledarskapet, hur du själv kan styra ditt välmående, dina tankemönster och känna mer glädje i livet! Att ta dig från där DU ÄR till dit DU VILL KOMMA och ha ROLIGT under tiden!

 
Välkommen med din bokning och förfrågan > 

 
...inspirerande…underbart sätt att förmedla!...
"SÅ FANTASTISK! Inspirerande, underbart sätt att förmedla! SÅ givande! Fina verktyg! STORT TACK!”   Deltagare föreläsning 2015
..din passion att dela med dig ...illustrerar så bra både i text och med övningar!...

"Tack för en underbar föreläsning, så inspirerande! Din passion att dela med dig och föra fram ditt budskap är fantastiskt! Du illustrerar så bra både i text och med övningar!"                          Deltagare föreläsning 2015
...härlig föreläsning...glädje och positivt...

TACK för en härlig föreläsning! Mer glädje och positivt tänkande from NU! Mycket att ta med sig hem och jobba med!”

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)