CmC - Tips från Coachen

"Mental träning är användbart för ALLA både inom arbetslivet, privata områden och inom idrotten"
Vilken är din STÖRSTA STYRKA

Alla har många förmågor, styrkor och saker som de är BRA på. Men vad är du sådär EXTRA BRA på? Vilken är din STÖRSTA gåva/styrka/förmåga?

Alla styrkor som överdrivs blir en svaghet och det är då styrkan "förvandlas" till något som du och din omgivning skyr och inte vill vara nära eller undviker. Det "tär" på dig och på dem omkring dig.

Om vi har en person vars största styrka är att vara STARK (på olika sätt) så är det en enorm gåva, eller hur. Men när den styrkan överdrivits går den över och blir en svaghet. Istället för att vara stark blir vi kontrollerande, rigida och krävande mot vår omgivning på olika sätt för att "kompensera" svagheten av styrka.

Det är då LUST övergår till LAST. Både för dig och din omgivning för båda påverkas. Det du tidigare tyckte var så ROLIGT att göra, det var LUSTFULLT, känns som en beLASTning och du finner inget nöje i det längre.

Är det då HANDLINGEN, det du gör, som förändrats? Nej, det är det inte utan vad det handlar om är att ditt inre FÖRHÅLLNINGSSÄTT har ändrats för du har släppt din INRE BALANS.

Ännu en gång förstår vi att det handlar om att vara NÄRVARANDE med det vi gör för då är du i BALANS. Då är det också ROLIGARE och LUSTFYLLT att göra det du gör. Då mår också människorna runt omkring oss bättre.

Att ha koll på det här är både värdefullt och användbart för dig för när du förstår är det LÄTTARE för dig att inse att du bara tappat fokus och närvaro för en stund och då kan du enkelt och med större lätthet "hämta hem" dig själv igen.

Så vilken är din största styrka? Och när du hamnar ur kurs, hur tar sig den styrkan uttryck?

Önskar dig en meningsfull dag med massor av LUST ☺ Enjoy❤☺


Varmt Välkommen att ta kontakt om du känner att du vill påbörja din mentala träning för mer glädje, lust och balans >


CmC- Coaching & Consulting for Leadership and Lifestyle (th)at work(s). 

 
Det finns NYCKLAR för att känna och uppleva mer GLÄDJE, BALANS & NÄRVARO. Vill du göra den mest spännande och värdefulla resa du kan göra och utforska dig själv?

Det låter intressant>


 

...hitta tillbaka till balansen...

"Jag går regelbundet till Nenna för både jag och min omgivning märker hur bra det är för mig som stressad företagare att hitta tillbaka till balansen och det gör jag med Nennas fantastiska hjälp!" Carina
...individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den positiva mentala träningen är viktig för alla! 

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)