I believe there is a big difference in knowing what to do and doing what you believe is right for you when it comes to creating balance and goals. 

                                                                  do You believe that to?

CmC - Mental Träning

"Positiv Mental träning är användbart för ALLA både inom arbetslivet, privata områden och inom idrotten"
Mental träning som stresshantering erbjuds av allt fler arbetsgivare som friskvårdbidrag. Mental träning är både värdefullt och effektivt för att hantera stress, uppleva större kontroll och för att vara mer närvararande. Sammantaget allt det som vi människor behöver för att må bättre och känna att vi gör ett bra jobb som vi kan känna oss stolta över. Mental träning ger synergieffekter där du kan uppleva större mental skärpa, vara mer lösningsorienterad och fortsätta arbeta med lugn och närvaro.

Idrottare har använt sig av mental träning länge och det är ingen tillfällighet att allt fler får upp ögonen för de positiva effekterna det ger.

Flera företag låter sina anställda komma till mig för mental träning somstresshantering så kolla vad som gäller på din arbetsplats och
Varmt Välkommen att ta kontakt för att påbörja din mentala träning >

CmC- Coaching & Consulting for Leadership and Lifestyle (th)at work(s). 

 

"Vår vision är enkel och genomsyrar allt vårt arbete, Att få människor att känna att det är möjligt att leva med glädje, balans & närvaro och att det du gör gör skillnad oavsett om det är inom privat- eller arbetslivet eller inom idrottsvärlden. Den gemensamma nämnaren är DU och det är DU som kan göra skillnad, hemma, på arbetet och inom idrotten! Vi hjälper människor att utvecklas och göra livsbejakande förändringar i sina liv."

 


...lärt mig hitta glädjen i livet…

"Nenna Zetterström har coachat mig under en tid. Mycket spännande men också roligt. Hon har fått mig att tänka i nya banor och gett mig verktyg att jobba vidare med själv. Nenna kom in i mitt liv i precis rätt ögonblick, det är jag otroligt glad för! Hon har lärt mig att hitta glädjen i livet, att tycka om mig själv och öppnat nya vägar.  Nenna är en fantastisk coach, ärlig och ödmjuk, hon får mig att växa!"  Marie

Känner du dig sjuk, gå till doktorn.
Vill du göra en förändring -
gå till en Coach!


...Tack för att jag hittat en coach som dig…

"Att ta hjälp av en Coach är som att sudda ut glappet mellan där jag är och dit jag vill- coachingen gör att jag förstår varje steg jag tar!  Tack för att jag hittat en Coach som dig Nenna!"             Carolina A

 

Mental träning och coaching handlar om att öva upp din förmåga att styra dina tankar, inre bilder och känslor och att fokuserat bygga upp självförtroende och kraft att veta att du har förmågan att handskas med det du behöver  hantera! Det spelar ingen roll om du sysslar med individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den mentala träningen är viktig för alla! 

Genom medvetenhet och insikt om din situation kan du öva in ett nytt tankemönster som kan ge dig en helt ny livssituation och vara skillnaden mellan dina tidigare prestationer och dina framtida resultat. Det ger ett öppnare sinne och större medvetenhet som i sin tur leder till handlingskraft och rätt prioriteringar. Dina tankar är navet som påverkar och styr dina handlingar och dagliga prestationer mest av allt.

Jag har utvecklat mitt arbetssätt inom coachingen för att du som väljer att samarbeta tillsammans med mig, och som menar allvar med din önskan om förändring, ska få ut mesta möjliga. Därför tar jag det ett steg längre och kan väva in  hypnoterapi och hypnos>  för dig som väljer detta för snabbare och mer djupgående resultat.

 

Det är värdefullt för alla att gå till en coach! Alla har nytta och användning av att coachas i olika skeden i livet. Den investering du gör i dig själv ger många gånger bättre resultat än att "försöka" på egen hand.

Till mig kommer individer som beslutat sig för att de är villiga att göra jobbet som behövs för att förändra sin situation och utvecklas för att leva det liv de vill leva!

Det är det personlig utveckling och personligt ledarskap handlar om - att bli fri från det som tidigare kan ha hindrat dig i olika situationer. Och att välja att leva med mer glädje, närvaro och balans i livet!
...individuell eller lagidrott, om det gäller arbetslivet eller på mer privata plan, den mentala träningen är viktig för alla! 

...hitta tillbaka till balansen...

"Jag går regelbundet till Nenna för både jag och min omgivning märker hur bra det är för mig som stressad företagare att hitta tillbaka till balansen och det gör jag med Nennas fantastiska hjälp!" Carina

...ständigt nya insikter...

"Med Nenna Zetterströms hjälp kommer jag ständigt till nya insikter och drar lärdom. Oj vad jag har utvecklats!" Ola

 

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)