Varmt Välkommen till

CmC - Tjänster

Creative Mind Communication erbjuder hypnoterapi, hypnos, coaching & mental träning inom ledarskapsutveckling  som föreläsare, utbildare & hypnoterapeut, mentor och coach, centralt i Varberg hos Varbergs Kiropraktik, On-line meetings där du befinner dig eller anlitat på uppdrag hos dig som uppdragsgivare

Just nu håller vi på att ta fram den NYA hemsidan parallellt med det helt NYA KURS- & FÖRELÄSNINGSPROGRAMMET så under en period kan den nuvarande sidan se mindre kongruent ut :) Bare with us - it will be better, much better :)

Varmt Välkommen till Creative Mind Communication, nästa nivå av ledarskap - PERSONLIGT LEDARSKAP 7,0 - Ledarskap & Livsstil som fungerar! Vi hjälper människor, företag och organisationer/föreningar med ledarskap från hjärta och hjärna när du söker en coach, mental träning, personlig utveckling, mental coaching, hypnoterapi, hypnos & personligt ledarskap!
Creative Mind Communication är ett företag som utgår från Varberg, och arbetar över hela Sverige och har hela världen som kreativt arbetsfält. Vi erbjuder hypnos, coaching, föreläsningar och kurser/utbildningar inom Personligt Ledarskap, Personlig Utveckling och Positiv Mental Träning och riktar oss till individer som beslutat sig för att de är villiga att göra jobbet som behövs för att förändra sin situation och utvecklas för att leva det liv...de vill leva! 
För oss innebär Personligt Ledarskapmycket mer än det "vanlig" ledarskapsutveckling betyder. Det vi arbetar med handlar om sju nivåer, NEXT LEVEL OF LEADERSHIP, och därför blir det Personligt Ledarskap sjupunktnoll.
Vår vision är enkel och genomsyrar allt vårt arbete, Att få människor, och företag, att känna att det är möjligt att leva med glädje, balans & närvaro och att det du gör gör skillnad oavsett om det är inom privat- eller arbetslivet eller inom idrott & sport. Den gemensamma nämnaren är DU och det är DU som kan göra skillnad, hemma, på arbetet och inom idrotten! Vi hjälper människor att utvecklas och göra livsbejakande förändringar i sina liv!
 
Varmt Välkommen att ta kontakt när du känner att PERSONLIGT LEDARSKAP 7,0 är HELT RÄTT för Dig också! Vi hälsar dig som tidigare varit i kontakt med oss, och dig som är här för första gången,
Varmt Välkommen till CmC
Coaching & Consulting for
Leadership and Lifestyle (th)at work(s)

Coaching, positiv mental träning & hypnos är något som alla kan ha nytta av. Har du funderat på vad det skulle kunna  innebära för dig? 

 

Ledarskapsutveckling & mentorsprogram är för dig som är redo att ta klivet till nästa nivå. Det klivet innebär att ta plats i ditt eget liv. Är du en av dem som känner att du är redo och att det är dags nu?

Är du en av dem som vill lära och utvecklas tillsammans med andra? Kanske vill du också ha en föreläsning för den egna föreningen, arbetsgruppen eller nätverket? Vilket passar bäst för dig? En flexibel öppen föreläsning eller en skräddarsydd? 

Bloggen, nyhetsbrev och tips från coachen - här kan du hitta och läsa om personlig utveckling, ledarskap och allt som handlar om att ha den självklara platsen i sitt eget liv. 

 I min värld är det helt sant att det finns många saker vi ännu inte kan förklara, men som likväl är något vi upplever.  Jag har skrivit om mina egna erfarenheter i ett samarbetsprojekt. Vill du ha ett eget exemplar av boken? 


"Nenna är en underbar coach för hon känns väldigt äkta, närvarande och kunnig! Jag är jätteglad över att ha haft förmånen att bli coachad av henne och hittat nya vägar att tänka!"   Helene


"Jag har fullt förtroende för Nennas kompetens och hennes sätt att coacha och få mig att se på saker i livets alla kringel, krångligheter och mysterium. DET ÄR I VÄRLDSKLASS!!!" 


"Nenna är en proffessionell hypnoerapeut! Kunnig, lyhörd och med hjärtat på rätta stället! Jag kan varmt rekommendera henne! Hypnosen har gjort enorm skillnad i mitt liv! Tack Nenna!" MJ


 


"Den hjälp jag får av att gå till Nenna har gjort mig mer självsäker i mitt sportutövande! Jag känner mig mer trygg och säker ute på plan och den mentala träningen har betytt mer för mig än jag kan förklara! Det känns inuti att jag är en bättre spelare och det märks på planen! Tack! "  PJ 

Creative Mind Communication   |   0739-05 24 77   |   bokatid [snabel a] c-m-c.se   |   Coaching, Mental training & Consulting - for Leadership and Lifestyle (th)at work(s)